Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Излъга ли пиарката на Корнелия Нинова за чантите на Лиляна Павлова

boiana-bozadjieva„Нямам чанти по 10 000 лева.“, заяви Лиляна Павлова по бТВ, като определи обвиненията на Бояна Бозаджиева /пиар на Корнелия Нинова/, че носи скъпи чанти, като „жълт и пошъл скандал“. Най-скъпата чанта на Лиляна Павлова струвала не повече от 200 евро. Пиарката на Корнелия Нинова е част от пропагандната машина, активирана със страшна сила срещу мен. Не пожалиха начини и средства“, каза Павлова. От думите на бившият регионален министър не стана ясно дали ще съди Бояна Бозаджиева за клевета и уронване на доброто име. Коя е Бояна Бозаджиева, която с един статус във фейсбук предизвика медиен скандал около Лиляна Павлова?

Бояна Бозаджиева е родена във Велинград и завършва Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград. Още като студентка е забелязана от Корнелия Нинова, / тогава депутат от 1-ви МИР Благоевград/, която я взима за сътрудник. След избирането на Нинова от друг избирателен район, Бозаджиева я последва в София, където първо е експерт в пресцентъра на БСП, а по-късно стана PR на Корнелия Нинова.
Сайтът 19min.bg пише през лятото на 2016 г.: „Въпреки, че се осъществява обидно слаба комуникация, изпъстрена с лъжи и грешки, мнителната Нинова все още вярва на наперената девойка./б.р. Бояна Бозаджиева/. Тя е доста близка с Кирил Добрев. Смята се, че именно заради пиарката той е отслабнал на 45 г.. Двамата са неразделни. И то не само на Позитано 20, но и по улиците на София, където бяха и забелязани от 19 минути. „Бояна е страшно гадже“, коментират стари партийци със завист. А по-младите се чудят любов ли ще се прави или избори.“

barometar.net