Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 21.07.2018
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.6759
GBPGBP12.1866
CHFCHF11.6812

Анкета

Могат ли да се справят МВР и местната власт с мотористите, които тормозят варненци?

Резултати

Loading ... Loading ...

В категория Любопитно

Заловиха наглия апаш, който разби кола във Варна

Magdalena-stoyanova„Здравейте, приятели. Снощи колата ми беше разбита, пред жилищната ни кооперация в района на сп. Патриарха. Наглото същественце не е взело нищо съществено за нас, но заради наглостта да докосва лична собственост най-нагло пред камери и въпреки, че ги забелязва, ми разбива прозореца на колата и влиза в нея, заслужава добър урок. За човека който ми даде името му и информация свързана с него – 200 лв, анонимно, без да задавам каквито и да е въпроси.

P.S.: Жалба към полицията е подадена, но тъй като за последната година това е 3 -тата ни разбита кола, вече нивото ми на търпение е преминато. Благодаря предварително на всеки който ще сподели публикацията.“ – написа вчера в социалната мрежа фейсбук, варненката Магдалена Стоилова.

По-късно тя информира, че извършителят на злодеянието е задържан. Според Блиц, той се казва Добромир Маринов и е стар познайник на полицията, като разследващите са го dobromir-apashразпознали на кадрите от охранителната камера. Добромир е лежал три пъти в затвора за извършени кражби на територията на Девня и Вълчи дол, откъдето е родом. През същата нощ са разбити още два автомобила, като разследващите подозират, че именно той е извършителят.

barometar.net