Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Станислава Атанасова: Важна част от стратегията на „Икономедия“ е свързана с нейтив рекламата

stanislava-atanasovaСветовните тенденции, свързани с непрекъснато увеличаващите се инвестиции в програматична реклама и в същото време неконтролируемото нарастване на обема на т.нар. фалшиви новини, изкуствен трафик и измами, създават сериозен повод за недоверие от страна на рекламодателите, че посланията им ще бъдат показани на желаните места и аудитории. В този смисъл качествените медии с лоялна аудитория ще бъдат все по-търсени.

През 2017 г. ще продължим да разработваме и предлагаме рекламни форми, които са видими и в същото време са естествена част от потребителското преживяване на сайтовете ни. Пример за това е новият десктоп рекламен формат – паралакс, който е продължение на успешен мобилен формат, който наложихме през изминалата година и който е доказано ефективен за силно визуални кампании.

Нашата цел е да създаваме качествена среда за рекламите на клиентите ни и удобен начин да стигат до нея независимо дали чрез програматично или директно купуване.

Друга важна част от стратегията ни за 2017 г. е свързана с нейтив рекламата (спонсорирано редакционно съдържание – бел. ред.) , която да носи добавена стойност към съдържанието на медиите ни, без да е прикрита за читателите. Натрупахме доста опит с реализирането на комплексни проекти и планираме през тази година да разширим услугите, свързани със създаване на качествено съдържание за клиенти и правилното му дистрибутиране по платформите в зависимост от интересите на аудиторията и целите на проектите.

Станислава Атанасова, търговски директор на „Икономедиа“

capital.bg