Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Шампионът Добромир Делев ще издаде тайните на бодибилдинга във Fitnessline

Fitnessline-16-Най-известният български културист пристига във Варна за първия рожден ден на най-големия спортен център в града – Fitnessline. На 15 юли Добромир Делев ще тренира в залата в Мол Варна (бившия Пфое мол), заедно с всички запалени по бодибилдинга, съобщава varnautre.bg. От него те ще могат да научат тайните на професионалния състезател. Делев е единственият българин, който до момента е участвал в най-престижното в света състезание „Мистър Олимпия”. Пред варненските си почитатели той ще говори за това как тренира, какви упражнения прави за различните мускулни групи, какъв режим на хранене прилага в различните етапи от подготовката си, какво е да грабнеш златото на най-големите турнири на Международната федерация по бодибилдинг.

В деня на празника си – 15 юли, Fitnessline организира и кани своите гости да се включат в безплатни класове по Зумба, Аеробика, Степ Аеробика, Tae Bo, Kango Jumps. Със своята площ от 1100 кв. м Fitnessline представлява най-големият фитнес център във Варна. Той включва фитнес зала, две зали за аеробни тренировки, протеинов бар, зона за релакс и срещи, сауна, солариум, студио за масаж.

Fitnessline444444В центъра е изградена първата по рода си в България Интелигентна система за управление и контрол на достъпа. Всеки трениращ получава силиконова гривна с чип, в която са акумулирани определен брой кредити. С тях той разплаща всички видове услуги, които предлага спортният център: фитнес тренировки, аеробни тренировки, солариум, сауна.

Използването на съблекални, бани и шкафове за дрехи се осъществява посредством силиконовата гривн. Системата разпределя автоматично номерата на шкафчетата, с цел създаване на необходимия комфорт за всички посетители.

Чрез своят личен профил, създаден в сайта на Fitnessline и от специално поставените в залите дисплеи, всеки посетител има възможност да преглежда тренировъчните си програми, както и всичко друго, което е споделил в профила си (мерки, постигнати резултати, режим, хранене и т.н./. Фитнес залата е с площ от 800 Fitnessline555555кв. м. Върху тази площ са разположени 62 бр. силови уреда и 12 бр. кардио уреда, доставени от най-утвърдените на световния пазар производители – Precor Icarian® Line и Technogym Selection® Line, отличаващи се с най-добра ергономичност и ефективност при тренировка.

Протеиновият бар предлага всички необходими хранителни добавки на утвърдени световни марки и производители, които ще са Ви нужни преди и след тренировка. Центърът разполага с финландска сауна, класически тип, с възможност за едновременно използване от 10 души. На разположение е и вертикален солариум MegaSun Tower T230W, допълнително оборудван с Vibrasystem, mp3-sound-box, megaVoice, musicVibration.