Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Две тежки катастрофи до Варна, има един загинал

Katastrofa-varnaТази сутрин, около 08:30 часа, на пътя между Варна и с. Казашко, е възникнало ПТП, съобщават от пресцентъра на полицията във Варна.
33-годишният водач на Л.А. „Опел” от Варна, по време на движението си в посока с. Казашко, навлиза в лентата за насрещно дижение и блъска челно Л.А. „Рено”, който се движи там. Вследствие на инцидента са пострадали водачите на двата автомобила. 33-годишният мъж е настанен за оперативно лечение със съчетана травма в МБАЛ „Св. Анна”, като има опасност за живота му. Водачката на втория автомобил (32 г.) е получила контузни наранявания.
Изясняват се причините и обстоятелствата, довели до инцидента. По случая е образувано досъдебно производство. Снощи, около 20:30 часа, на пътя Варна – Добрич, е възникнало ПТП, при което е загинал 56-годишен мъж. По време на движение от Варна за Добрич, при попътен десен завой, водачът на Л.А. „Фолксваген” Г.К. (56 г.) от Добрич губи контрол над автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в Л.А. „Рено”, движещ се там. Водачът на първия автомобил е отведен в МБАЛ „Св. Анна”, където е настанен в Реанимация в тежко състояние. Същият е починал по-късно.
65-годишен мъж, пътуващ в Л.А. „Фолксваген” е настанен за наблюдение с контузия на лява ръка и контузия на гръден кош в болничното заведение, а водачът на втория автомобил (51 г. от Варна) е освободен за домашно лечение с контузия на дясна ръка. Изясняват се причините и обстоятелствата, довели до възникване на инцидента. По случая има образувано досъдебно производство.

barometar.net