Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Огнян Минчев: В коя нормална държава мутрите тероризират населението?

Ognian-MinchevПолитологът Огнян Минчев коментира среднощните акции на вицепремиера Валери Симеонов и полицията в курорта „Слънчев бряг“, при които бяха затворени дискотеки, които работят до 4 сутринта и смущават покоя на почиващите.
„Мрежата се тресе от подигравки и възмущения относно акцията на Валери Симеонов за затваряне на няколко мутренски диско-и-чалга-дупки в 500 000-ната свинщина „Слънчака“. Имали били право да „работят“ след полунощ. Оставям на страна дали подобна дейност трябва да се осъществява начело с вицепремиер. Искам само да попитам в коя нормална страна мутрите имат право да тероризират по всякакъв начин останалата част от населението – включително с мощен шум: техно, чалга, крясъци, мотоциклети без заглушители? Има ли някакеъв ред и закон в страната, в която живеем. Всеки ли може да прави каквото си иска и когато си иска? Ама било курорт – е като е курорт, там няма ли хора, които са отишли на почивка? Тези хора права нямат ли? Отишъл е Валери Симеонов защото местното РПУ козирува на мутрите – вместо да ги контролира. Както и нашето РПУ, твоето РПУ и всички останали РПУ-та. Да нападащ някого само защото не ти харесва се нарича аргумент ad hominem – и е забранен за сериозна дискусия. Не ме интересува дали е отишъл Валери Симеонов или някой друг – браво на него, че е отишъл! А вие оплаквайте мутрите, че им дръпнали шалтера в 2-3 часа след полунощ – за да могат „почиващите“ да дремнат няколко часа до изгрев слънце.“

Бележка на www.barometar.net – Адмирации за Валери Симеонов, че се осмели да наруши идилията на собствениците на дискотеки и барове в Слънчев бряг. Трябва да дойде и в курорта Златни пясъци – там цари същата анархия, високи децибели и невъзможност да се почива нормално.