Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Кметското семейство в Девня с пореден урок по милосърдие

Shitov-darenieСемейството на кмета на Община Девня Свилен Шитов отново зареди с играчки пункта за дарение на дрехи и вещи за бита, който се намира в социалните жилища в квартал „Девня-2“. В благотворителната инициатива се включиха и двете деца на семейство Шитови, които подредиха играчките си с много желание и любов.

Те дариха цял сглобяем град, влакче с железопътна линия, два големи конструктора, прахосмукачка за малките любителки на чистенето и плюшени играчки, подходящи за всички възрастови групи. По този начин кметското семейство възпитава децата си в изконни християнски ценности като милосърдие, добротворство, почит и уважение към ближния.

Всеки родител от Девня, който изпитва затруднения да закупи играчка на детето си, може да се отбие до пункта, чието работно време е всеки делничен ден от 9 до 17:30 часа. Освен играчки кметското семейство дарява за хората в нужда и дрехи, което предстои да се случи отново при настъпването на есенно-зимния сезон. В навечерието на Коледа и Нова година сем. Шитови заредиха дарителския пункт с богат асортимент от играчки и детски книжки.

barometar.net