Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Уволненият касиер Василев, мутрите Чоков и Лунгара и изхабените водещи

Peevski-Ohrana„Смешният плач“ на Цветан Василев от Белград продължава. В хора на опечалените се включиха жена му и дъщеря му. Воплите, които надават не могат да ни разчувстват. Причината е проста. Когато си бил касичка на олигархията и тя е решила да те уволни – си траеш. Колкото и вопли да надава Цветан Василев, колкото и да хули Пеевски и сие – песента му е изпята. Уволниха го и назначиха следващия касиер.

Войната между мутрата Ценко Чоков /и фамилия/ и мутрата Лунгара / и фамилия/ върви с пълна пара. Побои, рекет, заплахи, палежи – село Галиче от 10 години е бойно поле. С огромно закъснение властта и съдебната система се намесиха и затвориха двете мутри. Но те, отмъстителни и жалки продължават войната и зад решетките. Това се случва през 2017 zenko-chokovг., в държава член на ЕС от 10 години?! Две мутренски фамилии не могат да разделят едно село!? Властта и съдебната система, години наред им гледаха сеира, за да покажат колко са слаби и немощни. Това е Made in Bulgaria.

Най-накрая махнаха от екран тотално изхабената Ани Цолова! Причините не са важни, съдбата й трябва да последва и Виктор Николаев. Уморен, амортизиран, талантливият журналист стана жертва на политиката на Нова тв да не сменя водещите на сутрешните блокове. Същото трябва да направи и БТВ, скоро и Антон Хекимян ще се изхаби. Но Цветанка Ризова трябва да остане на екран. В нейно лице скучаещите домакини виждат сродна душа, а въпросите които задава са и техните въпроси. Единственият светъл лъч в публицистичните предавания остават Милен Цветков и Люба Кулезич. Сашо Диков много отдавна е стигнал своето ниво на некомпетентност /ако въобще е имал ниво в публицистиката, в спортните си предавания имаше/ и дълбае упорито дъното.

Станимира Колева

barometar.net