Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Искам Антон Тодоров и Валери Симеонов да ме заплашват

Ivo_3Цивренето /много точно употребен глагол от Кеворкян за случая В.Николаев / в защита на обидения, заплашвания от А.Тодоров и В.Симеонов, водещ на Нова телевизия продължава. Виктор Николаев е защитаван и от някаква асоциация на европейските журналисти, зад която стои Иво Прокопиев. Виктор се защити и сам, от подигравките на Тодоров и Симеонов /насочени всъщност към боса на Нова тв Дидие Щосел/, но не обели и дума защо махнаха от екран Ани Цолова. Пеевски ли е казал, Щосел ли е казал – или и двамата в хор.

На „грантаджийките“ Лора Крумова и Галя Щърбева бе отнето правото да правят протяжното си предаване „Комбина“, дадоха им два часа в неделя. Дарина Сарелска бе уволнена, а нейният душманин Васил Иванов, отиде да работи в медия на Пеевски. Каква ирония на съдбата?! Един от най-добрите разследващи журналисти у нас, става наемник на човек, за когото може да направи десетки разследвания! Няма ли кой да защити Васил Иванов? Някоя скалъпена асоциация няма ли да попита защо отиде да работи за Пеевски? Иванов каза, че нямал други предложения, затова. И как да има, когато разкри мръсните схеми на Сарелска и никоя телевизия не иска таралеж в гащите. Цолова и Николаев са лесни – обиждани, мачкани, унижавани, заплашвани от политици те остават на екран – срещу космически заплати, разбира се. За такова „мачкане” мечтаят много журналисти, които работят за 500-600 лв. – в провинцията основно. В София все се намира местенце да се прислонят такива, като Цолова и Николаев. Някои храненици, като Бареков станаха политици и се правят на морални съдници. Точно Бареков, овъртолен с Цветан Василев и получил стотици хиляди лева от КТБ – напада Цолова и Николаев за някакви имоти! Друга ирония на съдбата!

А докато болшинството от журналистите в България се борят да задоволят потребността си за храна, вода и здраве, техни скъпоплатени колеги циврят, че някой ги заплашил с уволнение! На това му се вика лицемерие от класа!

Иво Югов

barometar.net