Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.06.2018
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.6866
GBPGBP12.2398
CHFCHF11.6897

Анкета

Могат ли да се справят МВР и местната власт с мотористите, които тормозят варненци?

Резултати

Loading ... Loading ...

В категория Анализи

Лавини във фантазията на Николаев и изроденото лице на родната журналистика

Valeria_Veleva_DoganОстрият език на Антон Тодоров му изигра лоша шега. Не трябваше да подава оставка, за много по-жлъчни реплики европейски политици не са подавали оставка. Но Антон Тодоров не е за политик, особено в България. Тук скъпоплатени журналисти и собственици на медии овърголени в икономически зависимости с олигарси /Дидие Щосел и Пеевски/ са много чувствителни, когато някой попита: „Защо махнахте от екран скъпоплатената / и тотално изхабена/ Ани Цолова?“

Същата Цолова мълчи, като риба за уволнението си. Пак заради високата заплата, която ще продължи да взима в Нова телевизия. Такъв тип журналистка ли трябва да защитава „будното“ обществено мнение в България?

Когато флагман на свободната журналистика у нас стане Валерия Велева, значи всичко е изродено. Същата Мадам В., която занесе баница на Борисов в къщата му в Банкя, същата Мадам В., която Доган разпердушини в открито писмо. Какъв морален стожер може да бъде Мадам В.? Тя може да стане рекламно лице на подкупната, зависима журналистика, на нищо друго!

За какви лавини тръгнали изпод руините на родната журналистика говори Виктор Николаев? И 1000 лавини да тръгнат, журналистите извън София ще си останат нископлатени, зависими и смачкани. Лесно му е на Николаев, с над 10 000 лв. заплата да говори за лавини! Да отиде в родния Разград, Пловдив, Русе или Варна и там да се прави на герой?

barometar.net