Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Лавини във фантазията на Николаев и изроденото лице на родната журналистика

Valeria_Veleva_DoganОстрият език на Антон Тодоров му изигра лоша шега. Не трябваше да подава оставка, за много по-жлъчни реплики европейски политици не са подавали оставка. Но Антон Тодоров не е за политик, особено в България. Тук скъпоплатени журналисти и собственици на медии овърголени в икономически зависимости с олигарси /Дидие Щосел и Пеевски/ са много чувствителни, когато някой попита: „Защо махнахте от екран скъпоплатената / и тотално изхабена/ Ани Цолова?“

Същата Цолова мълчи, като риба за уволнението си. Пак заради високата заплата, която ще продължи да взима в Нова телевизия. Такъв тип журналистка ли трябва да защитава „будното“ обществено мнение в България?

Когато флагман на свободната журналистика у нас стане Валерия Велева, значи всичко е изродено. Същата Мадам В., която занесе баница на Борисов в къщата му в Банкя, същата Мадам В., която Доган разпердушини в открито писмо. Какъв морален стожер може да бъде Мадам В.? Тя може да стане рекламно лице на подкупната, зависима журналистика, на нищо друго!

За какви лавини тръгнали изпод руините на родната журналистика говори Виктор Николаев? И 1000 лавини да тръгнат, журналистите извън София ще си останат нископлатени, зависими и смачкани. Лесно му е на Николаев, с над 10 000 лв. заплата да говори за лавини! Да отиде в родния Разград, Пловдив, Русе или Варна и там да се прави на герой?

barometar.net