Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.06.2018
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.6866
GBPGBP12.2398
CHFCHF11.6897

Анкета

Могат ли да се справят МВР и местната власт с мотористите, които тормозят варненци?

Резултати

Loading ... Loading ...

В категория Любопитно

Антон Тодоров: Съдя Господари на ефира за 50 000 лв., сравниха ме с Химлер

Anton-TodorovПолитологът Антон Тодоров обясни в социалните мрежи защо не е приел златния скункс на предаването „Господари на ефира“ и коментира протеста на журналисти пред Народното събрание:
„Нека обясня нещо във връзка с предаването „Господари на ефира“. Водя гражданско дело срещу тях с иск 50000 лв. Моят адвокат заведе делото заради тяхно предаване от 29 юни, в които в продължение на 5 мин. показваха мои снимки до Химлер и Хитлер, показваха видео колажи с моя снимка върху тялото и униформата на нацистки военопрестъпници, докато подчертаваха, че те са виновни за смъртта на 6 млн. евреи. И още други простотии. По съвет на моя адвокат аз не трябва да разменям реплики с техните репортери, камо ли да взема скункс. Обратното може и ще бъде използвано в моя вреда на съдебния процес. Само да добавя, че държавната такса за такъв иск е 2000 лв. Добавете и адвокатските хонорари и тогава ще Ви стане ясно защо не проявявям „чувство за хумор“, както се дивят някои. Разберете нещо много просто – никой досега не е бъркал така дълбоко и болезнено в онова, което наричам икономически досиета на прехода. Олигархията и крадльовците, които ви ограбваха през тези 28 години са в основата на безпрецедентната атака срещу мен. Това само глупак или откровено необективен човек може да не го е осъзнал. Та вижте вчерашния „протест“ на журналисти – там половината бяха от сектата на Прокопиев. Другите бяха службаши на още двама олигарси, с повдигнати обвинения за десетки милиони. Нима е толкова трудно да се види оставеното на масата?

Антон Тодоров е роден на 19 август 1966 г. в Раднево. Завършил е политология в СУ „Св. Климент Охридски“. Специализирал е във Военна академия „Г.С. Раковски“. Има сотици публикации в българската и чуждата преса, както и издадени книги за прехода у нас.

barometar.net