Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.08.2018
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.717
GBPGBP12.1834
CHFCHF11.7250

Анкета

Могат ли да се справят МВР и местната власт с мотористите, които тормозят варненци?

Резултати

Loading ... Loading ...

В категория Арт

Благотворителен концерт набира средства за детската онкохематология към МБАЛ „Св. Марина“

blag=konzer.jpgБлаготворителен концерт на 21 октомври, събота, ще набира средства за клиниката по детска хематология и онкология към МБАЛ „Св. Марина“. Средствата ще бъдат дарени за ремонт, апаратура и обновяване на клиниката за малчуганите. Концертът започва в 18 часа във ФКЦ. Входът е осигурен с покани, срещу които всеки от присъстващите ще дари сума, според своите възможности. Програмата ще е разнообразна.
Сред участниците са участвалите в престижното издание „България търси талант“ брейк-формация на Христо Хаджимихайлов „Криейтърс“, айкидо възпитаниците на секретаря на Българска Айкидо Федерация и основател на Варненска Айкидо Академия сенсей Николай Димитров, възпитаници на музикалния педагог от Национално училище по изкуствата „Добри Христов“- Варна госпожа Павлинка Тодорова, деца и възрастни от школите на читалището в с. Чернево, Тони Троев, талантливият пианист от Шумен, който цяло лято свири на входа на Морската градина във Варна, Биляна Тодорова – дете от благотворителната кампания „С обич за децата,в памет на бащите герои“, загубила и майка си и баща си –уважавания от всички офицер от Варненския затвор Тодор Тодоров, вокална формация „Бънджи сингърс“, вокална група „Весели щурчета“, танцов клуб „Огледало“ , клуб по спортни танци „Варна“ и много други.

Друга инициатива в помощ на детското отделение по онкология е провеждането на футболен турнир, планиран за 28 октомври. Поканени за участие са журналисти и популярни лица от Варна. Минималната такса за участие в турнира е 100 лв. за отбор, съобразена с изискванията на БФК. Желаещите да се включат в турнира могат да открият повече информация на фейсбук страницата на сдружение „Ветрило“.
На 26 октомври в 17 часа ще се тегли жребия в зала 17 на Младежки дом Орбита, където всеки един представителна отбор трябва да донесе бордеро за заплатена такса. Средствата трябва да бъдат преведени по сметката на клиниката по детска хематология. Организатори на поредицата от инициативи са Сдружение „Ветрило“, Българския киноложки съюз, Фондация „Лъки Хънт“ и с подкрепата на Спортният диспансер, който съдейства с осигуряване на медицинско присъствие за събитията, Община Варна, Обществен дарителски фонд Варна, Зонален съвет на БФС Варна,Регионално управление по образованието Варна, Професионална гимназия по туризъм „ Проф.Д-р. Асен Златаров“ , Обединена ветеринарна клиника Варна, Варненска и Великопреславска Света митрополия ,ОД на МВР Варна и любезното домакинство на Фестивален и конгресен център. Банковата сметка да превода на средствата за участие в турнира е:
IBAN BG61STSA93000023572805 БАНКА ДСК-Клиника по детска онкология и хематология към УМБАЛ „Св.Марина“ Варна основание за плащане-такса за участие в турнир.

barometar.net