Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Евтим Милошев ще изнесе лекция на тема„Професия „продуцент“ – умения, талант и предприемачески дух”

evtim-miloshev.jpgС публична лекция на продуцента Евтим Милошев ще бъде дадено началото на обучението в магистърската програма „Сценични изкуства, мениджмънт и продуцентство”. В рамките на лекцията Милошев ще запознае аудиторията с професията на продуцента и нужните знания, умения и талант. За тайните на успешните продукции и телевизионни сериали, за търпението, и тежестта на славата ще чуете от първо лице от един от най-успешните продуценти у нас.

Евтим Милошев започва кариерата си като репортер в студентска програма “Ку-Ку”. През годините е бил продуцент на “Хайде на бас”, “Шоуто на Слави”, “Вот на доверие”, “Красавицата и отличникът”, “Комиците”, три сезона на “Сървайвър”, Операция “Слава”, “Урок по родолюбие”, “Нека говорят с Росен Петров”. Бил е радиоводещ в БНР, програма “Христо Ботев” и Дарик радио, както и главен редактор на в.“Софийски имоти”.
През 2006 година заедно с Любомир Нейков основава „Дрийм Тийм Прадакшънс” АД. Компанията е продуцент на най-рейтинговото предаване по BTV – „Комиците“, както и на най-хитовият комедиен сериал в българския национален ефир – „Столичани в повече“, който отбелязва рекордна гледаемост, достигайки 2.2 милиона зрители на епизод. За 8-годишната си история компанията е натрупала опит и с продуциране на предаванията „Нека говорят”, пет сезона на един от най-успешните риалити формати в света – Сървайвър”, специализираните предавания „Операция Слава”, „Урок по Родолюбие” и „Българските следи“. Освен с телевизионни проекти, Дрийм Тийм Прадакшънс успешно е реализирала и пет национални турнета на Комиците и театрални проекти, като илюзионния спектакъл „Магията на Ненчо”, който се играе на сцената на театър Българска армия и „Скакалци“ на Ст. Л. Костов на сцената на Държавен сатиричен театър. От тази учебна година Евтим Милошев ще бъде водещ преподавател в магистърската програма по дисциплината „Продуцентство“.

barometar.net