Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

В you tube се появи скандален запис с боса на Локо (Пд) Христо Крушарски

krusharski-boikoВ you tube се появи скандален аудио запис, правен на принципа на скритата камера. В него строителният предприемач и бос на ФК Локомотив Пловдив Христо Крушарски от една страна обижда Бойко Борисов, но от друга страна споделя пред събеседника си, че Борисов е незаобиколим фактор при спечелването на обществени поръчки. И то за десетки милиони лева всяка. Вайка се, че за него няма такива поръчки, а за Юлиян Инджов- близък до Рамадан Аталай от ДПС например има. В клипа се конкретизират суми. Споменава се и името на Гриша Ганчев който също е сочен от Крушарски в този клип, че бил нещо като галеник на премиера. Други босове на футболни клубове като Верея и Ботев Пд пък също били на хранилка към властта. Крушарски казва на своя събеседник, че не може да издържа повече така, ако и за него няма трохи- образно.

Босът на Локо Пд говори за влизане в Б група. Става въпрос за другия клуб, на който помага – Рилски спортист. В момента тимът от Самоков е в Югозападната Трета лига – 11-о място без никакви шансове за промоция. Крушарски споменава имената на хора от властта и разпределянето на пари на собственици на клубове за изпълнение на обществени поръчки. В записа се споменават лица от сферата на политиката и футбола.

„Значи ние се борим да влезем в Б групата. Влезем ли в Б групата, оттам нататък всичко си е*ва майката. Аз Локомотив рано или късно го зае*вам. То малко ми трябва и ги зае*вам да взема за 50 милиона обект, на мен тези два милиона, където ги давам, изобщо няма да ги мисля. Дай да видим какво правим, защото там не мога да издържам вече. Ако искат да има политическо влияние, ще го държим. Значи да дадат работа за още два милиона да изкарам отнякъде. Чисто, значи – аз трябва да имам десет милиона обем. Два милиона работа изкарвам и парите няма да се усещат. Обаче те нищо не дават за мен. На другите им пълнят гушите, на мен нищо не пълнят“, споделя бизнесменът в част от записа, информира topsport.bg