Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 08.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Варненци обсъждат визуализациите на булевард „Левски“

bulevard-LevskiКметът на Варна, Иван Портних публикува в социалните мрежи снимки на актуални визуализации на булевард „Васил Левски“, които предизвикаха разнопосочни коментари и мнения сред варненци. Ето някои от тях, без редакторска намеса:

Камен Краев: Ако стане така както е на снимките ще е супер. Радвам се че не виждам светофари.

Красимир Тодоров: 10 ленти … моля Ви, нещо много бяга мащаба, ако го докарат до 6 ленти пак ще е много. Махнете малко осеви линии и ще се получи.
Aнтония Райчева: Всичко хубаво, само че не виждам нито подлези, нито надлези, какъв е шансът да пресека булеварда между двете спирки на Спартак. Питам, за да знам колко по-рано да изляза за работа или просто да си намеря нова от горната страна на булеварда?? Така направен макета въобще не е pedestrians friendly.

Kалоян Стоянов: Обществени обсъждания ще има ли, или си оставаме с онова първоначалното, на което се оказа, че ключови фактори като канализация и класовете на пътищата реално не са обмислени? А за приоритетно предвижване на градския транспорт и за пешеходците помислено ли е? Питам, за да не стане така, че се строи наизуст и после да имаме неефективна купчина бетон, както стана с електронната система по ИГТ примерно… Да видим и дали ще ми се задържи коментара срещу цензурата на Варненската администрация.

Лъчезар Братоев: Брей! Това в България ли е?

Даниела Панайотова: Невиждан досега проект за града ни, по реализацията на който вече тече активна работа. Аз лично съм изключително доволна!

Levski-BulevardЙоан Каратерзиян: Тези визуализации, са малко по-близки до проекта, но отново заблуждават. На няколко места, тротоарите са по-тесни от нормативно определените. На места велосипедното движение, се смесва с пешеходното, пасарелките липсват и т.н. А що се отнася до големината и цената на проекта – с тези пари трябваше да се направят неща, които да събират хората, а не да ги разделят.

Ник: Втора година чужнеците се дивят на разбитите и опасни уреди за масов спорт на Олимпийската алея в Морската градина. Да вземете накрая да ги оправите за няколко хилядарки, че годината в която Варна е младежка столица изтича скоро и съвсем ще ги отпишете после. Ремонтът на Младежкия дом го започнахте гледам. Съвсем навреме … в края на младежката година.

barometar.net