Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.08.2018
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.717
GBPGBP12.1834
CHFCHF11.7250

Анкета

Могат ли да се справят МВР и местната власт с мотористите, които тормозят варненци?

Резултати

Loading ... Loading ...

В категория България

Борисов за билборда на полицаите: Дайте им ги всичките, да пишат каквото лошо има

borisov43453Премиерът Бойко Борисов откри пилотното заседание на кабинета в НДК, което се превърна и в своеобразен тест преди утрешното откриване на Европредседателството на България, съобщи „Канал 3“. „Разбрах че тази нощ частна фирма си е позволила да свали билборда на синдикатите, избухна премиерът при откриването на заседанието. Дайте им всички билбордове да пишат каквото лошо има, нека се покажем какви сме“, разпореди се Борисов по повод надписите на английски на полицейския синдикат.

„Да тестваме залата днес е цялата идея за преместването на заседанието днес. Ще започнем с точка 16 и 17, за това съм поканил и ректорите на СУ“, обясни изнесеното заседание Борисов. Думата взе просветният министър Красимир Вълчев, който докладва пред кабинета за отпускането на сграда на СУ и на допълнителни 10 млн., за което се договориха с деканите на ВУЗ-а преди ден.

Министрите и техните екипи се събраха в преобразената Зала 3 на НДК още преди 10.00 часа, а премиерът пристигна с около петнайсетина минути закъснение заедно с вътрешния министър Валентин Радев.