Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

В Девня откриха ремонтираната детска градина „Здравец“

detska-gradina-zdravezВ пролетно настроение въпреки снежното време премина церемонията по откриването на реновираната детска градина „Здравец“ в квартал „Повеляново“. Кметът на Община Девня Свилен Шитов и изпълнителният директор на „Агрополихим“ АД Филип Ромбаут прерязаха лентата на санираната забавачка, в която индустриалният гигант вложи над 100 хил. лева. На тържественото събитие присъстваха и заместник-кметът Донка Йорданова, секретарят на Община Девня Елка Драгулева, кметският наместник на кв. „Повеляново“ Панайот Панайотов, общинският съветник Димитър Николов, представители на бизнеса и др.
Кметът на Девня благодари на г-н Ромбаут за инвестицията в социалната инфраструктура на квартала и изрази убеденост, че „Агрополихим“ ще продължава да спазва поетите ангажименти към местната общност. Оценката, която Свилен Шитов даде за компанията, е, че тя е коректен и точен партньор на местната власт, на който може да се разчита. Той изтъкна, че фирмата подизпълнител, извършила ремонта на детската градина, е девненска, за което отново благодари на г-н Ромбаут.
От своя страна изпълнителният директор на „Агрополихим“ АД подчерта, че санираната детска градина оттук нататък ще има значително по-ниски сметки за ток, а децата ще се чувстват доста по-комфортно в обновената сграда. Филип Ромбаут заяви, че ръководеното от него дружество възнамерява да вложи средства и в подмяната на отоплителната инсталация на детската градина, като идеята е тя да бъде заменена с пелетен котел. „Агрополихим“ ще инвестира и в чуждоезиковото обучение на децата и педагогическия персонал, като в това начинание ще се включи лично и моята съпруга Светлана Хънт“ , обяви Филип Ромбаут.
Благодарствен адрес за успешното партньорство между Община Девня и „Агрополихим“ АД прочете временно изпълняващата длъжността директор на детска градина „Здравец“ Лиляна Стефанова. След прерязването на лентата на обновената сграда домакини и гости имаха удоволствието да присъстват на пролетен спектакъл в изпълнение на малчугани от забавачката. Събитието завърши с коктейл, на който партньорите си пожелаха да имат повече поводи за съвместни празненства.

barometar.net