Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.08.2018
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.717
GBPGBP12.1834
CHFCHF11.7250

Анкета

Могат ли да се справят МВР и местната власт с мотористите, които тормозят варненци?

Резултати

Loading ... Loading ...

В категория Любопитно

Благотворителен концерт в Девня събра близо 1000 лева за болно дете

devnia-oo961, 92 лeва бяха събрани от девненци на благотворителен концерт в подкрепа на малката Мими от София, който бе организиран от Сдружението на родителите на деца със Синдром на Даун и с любезното съдействие на Община Девня.
За каузата на Мими, която е със Синдром на Даун и страда от остра лимфобластна Б-клетъчна левкемия, на откритата сцена в парк „Разсадника“ участие взеха танцови фолклорни състави от Девня и Варна, малчуганите от модерен балет „Тиерра“, индивидуални изпълнители на различни по своя жанр песни и др. Гвоздея на програмата заковаха художествената ръководителка на балет „Тиерра“ Любослава Лазарова и нейният сценичен партньор Фердо Фердинандов, докаран във военна униформа. Техният акробатичен танц буквално накара публиката да изтръпне и предизвика бурни овации.
Сценарист и водещ на зрелищния и зареждащ благотворителен концерт в неделя бе заместник-кметът на Община Девня Донка Йорданова. За каузата на Мими и нейното семейство добри жени от различни населени места изпратиха своите домашно приготвени сладкиши и лакомства, които бяха продадени в рамките на събитието. „Знам, че още съм много емоционална и мисълта ми препуска, но имам нужда да кажа БЛАГОДАРЯ! На участниците, на публиката, на водещата, на Общината, на озвучителя, на Даяна и Селин, които разпродадоха всички вкусотии за отрицателно време! ГОЛЕМИ СТЕ!!! Времето беше с нас и слънцето се усмихваше за Мими през цялото време!“, написа във фейсбук организаторката на концерта Анна Гендова.

barometar.net