Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Варненски мениджъри разказват за трудния си път към успеха

Koriza-10-menidjari.jpgИзлезе от печат 10-тото издание на поредицата „Мениджърите на Варна“ на журналиста Иво Югов. В него доказани мениджъри разказват за пътя си към успеха, трудностите, с които се сблъскват в бизнеса и живота, личната си равносметка 10 години след влизането ни в Европейския съюз. За управителя на ВиК- Варна, Валентин Вълканов, най-серизоната битка, която е водил е да не попаднат ВиК дружествата в ръцете на инвеститори с неясен профил и мъгляви интереси. Вълканов споделя, че е от хората, които никога не се примиряват с позицията, че дадена работа не може да бъде свършена и обяснения от типа: „Това няма как да стане.“ – са истинско предизвикателство за мениджъра.
Изпълнителният директор на БМФ к.д.п. Александър Калчев не може да се примири с бездушието и разбирането, че някой ще свърши твоята работа. За него е изключително важно да се справя със задачите и отговорностите, дори с цената на жертви, но резултатът трябва да е отличен.  За изпълнителния директор на Български морски квалификационен център, инж. Ивайло Гавраилов, мениджърът постига успех, когато се обгради със силен колектив. Той споделя, че е непримирим и ненавижда посредствеността в работата. В изданието са включени, собственикът на фирма „Мартинели“, Мартин Несторов, Снежана Донева, Злати Паприков, собственикът на фирма „Вики Комфорт“, Лъчезар Петров и др.
Изданието „10 от Мениджърите на Варна“ се продава в разпространителската мрежа на морската столица. Авторът на поредицата Иво Югов, собственик на електронната медия www.barometar.net подготвя следващо издание от поредицата, което ще излезе през есента.

www.barometar.net