Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Завърши ремонтът на платното за Бургас на АМ „Черно море“

Magistrala-cherno-more.jpgЗавърши ремонтът на 6 км от платното в посока Бургас на АМ „Черно море“, който стартира на 26 юни т. г. В края на миналата година бяха ремонтирани 2 км от платното за Бургас и с изпълнените сега строителни работи са обновени общо 8 км от автомагистралата, информират от агенция „Пътна инфраструктура“.

Напредва основният ремонт на виадукт „Звездица“ на АМ „Черно море“. Трафикът на всички автомобили се осъществява двупосочно в платното за Варна. През август т. г. няма да се извършват ремонтни работи на съоръжението, за да не се затруднява трафикът през активния туристически сезон. Те ще бъдат подновени през есента.

Очаква се до края на седмицата да приключи ремонтът на 4-километровата отсечка от платното за Варна на АМ „Хемус“. Ремонтните дейности на два участъка от АМ „Хемус“ в района на Девня и в района на Невша започнаха в края на месец май т. г. От пътноподдържащото дружество АПИ изиска да работи максимално мобилизирано, за да може предвидените дейности да завършат преди началото на активния туристически сезон.

barometar.net