Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Ветроходът „Калиакра“ кани варненци и гости на града на ветроходни приключения

- Kaliakra-Дойде време за слънце и незабравими ветроходни приключения на борда на плаващата по морските вълни красавица – баркентината Калиакра. Традиционно в седмицата на Варна един от най-бързите и красиви ветроходни кораби в света предлага на жителите и гостите на града от 10 до 15 август 2018 г. да преживеят един романтичен час и половина във Варненският залив. На борда на Учебно Ветроходният Кораб „Калиакра“ туристите ще имат възможност да беседват с екипажа и да научат повече за множеството победи на ветрохода в гонките на престижните международни регати “TALL SHIPS” по целия свят.
Планираните разходки с ветрохода са от 17:00 часа всеки ден в периода от 10 до 15 – ти Август. Цените са 15 лв. за дете до 14 г. и 25 лв. за възрастен. Продажба на билети стартира един час преди обявените часове и се извършва на борда на кораба. Максималният капацитет е 85 човека и билети се продават до изчерпване на свободния капацитет на кораба. Специалното нощно излизане на Калиакра е планирано за 15 август 2018 г. Пасажерите на борда ще се насладят от Варненският залив на пищнатата заря над Варна по случай празника на града. Планирано е кораба да напусне пристанището около 22:00 часа на 15 – ти Август. Цените на билетите са 30 лв, а продажбата им стартира от 21,00 часа и се извършва на борда на кораба.
Предварителна продажба и резервация на места може да бъде осъществена и на тел: 052/ 380 514, 0884 779 054 и e-mail: ssavov@bmtc.bg
Можете и да наемете баркентината за специални поводи като сватба, ергенско, моминско или фирмено парти с кетъринг и светлинно шоу.

barometar.net