Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Каракачанов: Господинът с жълтите гащи говори глупости

karakachanovГосподинът с жълтите гащи говори глупости. Така вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов коментира нападките на лидера на „Воля“ Веселин Марешки по свой адрес в ефира на bTV. „Този господин с жълтите панталонки намекна, че злоупотребявам с прахообразни лекарства“, посочи Каракачанов. Той обясни, че си е направил тест за наркотици ще съди Марешки.
Той уточни, че е посетил ВМА, където са му направени тестовете. Резултатите са отрицателни. „Въпросното лице с жълтите гащи говори глупости. Той ми скъсваше телефона преди време с идеята да направим по-голям блок, за да може да се намъкне в правителството. Както се казва – те не го пускат на село, той пита за попската къща“, коментира министърът на отбраната, цитиран от news.bg

Каракачанов е категоричен, че не е близък с ДПС и акцентира, че главна цел на малката коалиция е изваждането на ДПС от управлението. Марешки да „изживее последното си лято“, призова Каракачанов. Каракачанов обясни и напрежението в „Обединени патриоти“. То се дължи на стари конфликти от преди 7-8 години, посочи вицепремиерът. „Те избуяват от време на време, когато между партньорите няма нормален диалог“, каза Каракачанов.