Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Хакери атакуваха китайската фирма Cosco

coscoКитайската фирма Cosco е станала обект на кибератака, която е овладяна, твърдят от компанията. В консултантската служба на клиентите си от централата в Шанхай, Cosco информират, че „приложенията за мрежи в Северна и Южна Америка, всички комуникационни канали, включително телефони, електронна поща и електронен обмен на данни, са възстановени.“

В съобщение на Cosco се уведомяват товародателите и спедиторите в САЩ, че системата за електронна поща на компанията работи, освен в Лос Анджелис и Лонг Бийч, където клиентите могат да продължат да използват имейл адреса на Yahoo. Товародателите трябва да използват адреса на Yahoo, а не да изпращат информация чрез сайта www.cosco-usa.com, който остава затворен „под предпоставката за осигуряване на мрежова сигурност“.

Транспортните операции са се върнали към нормалните нива, твърдат от Cosco, без да се забавят пристанищата в пристанищния комплекс LA-Long Beach и освобождаването на контейнери за внос на превозвачи и интермодални оператори за превози в американския хинтерланд също се нормализира.

barometar.net