Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Думите ми за шофьорите-убийци във Варна свършиха!

Ivo_3Думите ми за безобразното каране на шофьори и мотористи във Варна свършиха! От няколко години пиша за джигитите, които правят катастрофи в града, раняват и убиват хора! Реакция от полиция, централна и местна власт няма. Всяко лято джигитите стават повече и все по-нагли! Ще се прави протестно шествие „Поход за живот“, след като във Варна  на пешеходна пътека бе убит Мартин Чикалов?! И какво ще промени този поход? Ще накара полицията да си върши работата? Ще промени законите, които защитават убийците на пътя? Колко години лежа онзи убиец, който прегази Лора на пешеходна пътека? Две /2/ години затвор получи този изрод, който уби момичето! И от един касационен съд, някакви безхаберни съдии постановиха, че Лора „съпричинила смъртта си“! Това не е съдебна система, това е ПОДИГРАВКА и СРАМ! Същото ще се случи и с убиеца на Мартин Чикалов, който избяга от престъплението! Ще намери добри адвокати, като убиеца на Лора и ще отърве кожата с 2-3 години затвор! Това е печалната истина във Варна, в България – хиляди джигити, които убиват и раняват на пътя и бездействаща полиция и удобна съдебна система! Думите ми свършиха! Няма и действия, които да накарат депутатите да променят законите, съдът да ги спазва, полицията да залавя джигитите и шофьорите-идиоти да се замислят как карат!

Политиците не им пука, че всеки ден по пътищата и пешеходните пътеки умират хора! Не им пука, че България се е превърнала в бойно поле и всяка година загиват стотици хора, а хиляди остават инвалиди за цял живот! Не променят законите, не затягат контрола над полицията и КАТ! На шофьорите също не им пука за пешеходците и велосипедистите! Когато се качат в колите и на моторите си стават „супермени“ и карат, като обезумели!

Как си представяте някое пишлеме, което се е надрусало и качило на пистовия си мотор за се стресне от нещо??? Или някой шофьор, който се прави на мъж и кара със 100 км/ч по варненските улици??? Нищо не може да стресне тези изроди, освен здравата ръка на полицията и тежки присъди, издадени от съдилищата! И двете ги няма в България! Остава ни само да се молим да не сме следващите убити и да оплакваме жертвите!

Иво Югов

barometar.net