Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 17.02.2019
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.7369
GBPGBP12.2241
CHFCHF11.7247

Анкета

Доволни ли сте от темпа на работа на фирмите, които ремонтират варненските улици?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Нидал Алгафари: Докато слушах речта на Радев, щях да си туря въжето!

nidal-algafariНидал Алгафари изрази потреса, който е предизвикала новогодишната реч на Румен Радев. Политическият пиар сподели във фейсбука си, че откровено е искал да се обеси след думите на държавния глава в навечерието на 2019 г.

„Приятели, снощи след като прехвърлях новогодишните програми на телевизиите ни, защото тазгодишните не блеснаха с нещо особено, минути преди настъпването на Новата година чух президента. Добре, че Бог ми дал силна психика, че не пожелах да си туря въжето.

Не знам кой мъдрец му пише словата, надявам се все пак да не е сам той – президентът, инак потресът ще е стократен. На Нова година, когато човечеството празнува, когато слабите и ощетените имат нужда от добра дума, когато искат макар и за миг да забравят тегобите им да излезе по всички телевизии толкова черногледо слово е поредното недоглеждане на съветниците му“, коментира Алгафари.

„Някак ми прозвуча, като да бъркаш в мъката човешка, както го правят злобните мъничета и то в единствените минути в които човеците се опитват да забравят всичко което ще им се стовари след часове. Не съм очаквал, че може президентът да хленчи по този начин. Избраният от много повярвали в него можеше да бъде оптимист.

Да вдъхне сила на слабите и на немощните. Ако съветниците му не знаят, а вероятно не знаят и не познават, как трябва да се държи президент, то моля ви от сърце ви моля, прочетете поне словата на други в подобна ситуация инак проваляте и малката светлина в мрака“, казва още Алгафари.