Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Представят спектакъла „Фалшив герой” във Варна

todor_kolevНа 28 февруари “Фалшив Герой” /Класиката на Тодор Колев/ ще бъде представен в Двореца на културата и спорта във Варна. Премиерата на спектакъла напълни Зала 1 на НДК и получи одобрението на публиката – това даде мотивация на Държавната Опера Русе и Top Artists да стартират представяне на “ФАЛШИВ ГЕРОЙ” и в концертните зали на големите градове в България.

Това е един спектакъл, базиран на най-популярните и обичани песни на Тодор Колев, поднесени с нови арaнжименти, в изпълнение на Русенската филхармония с диригент Димитър Косев и балета на Държавна опера Русе с хореография на Зорница Петрова, Бенда на Мишо Йосифов и Ангел Заберски.

Солисти са Ненчо Балабанов, Алекс Раева, Димо от ПИФ. Със специалното участие на Хилда Казасян.

В главната роля е самият Тодор Колев, когото сценаристът и режисьор Красимир Колев умело преплита в целия спектакъл с уникална мултимедия от най-емблематичните му филми: “Опасен чар“ ,Двойникът“,“Господин за един ден“ и други.

Билети може да се закупят от Eventim и партньорите им в цялата страна – OMV, Български пощи, Технополис, и др. Както и касите на ДКС Варна.

Цените са от: 20, 30, 40, 50 и 60лв.

barometar.net