Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 16.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Магърдич Халваджиян си направи рекламен блок с шоу в него

magi_halvadjiqnПопада ми статия във варненски сайт, който надмина в жълто-кафявото дори софийските доайени в бранша. Двама депутати от БСП дават отчет за работата си. След 5 реда от статията се появява реклама на огромен тиган с киви…прескачам го и продължавам да чета…изниква реклама на автомобили..малко текст и хоп….снимки на кифла, която се си прави селфи с GSM-а си. Това е родната журналистика. Натикана между рекламите, завряна в ъгъла от комерса. Въобще колко хора се интересуват от сериозни теми и анализи в тази държава? Масовката предпочита жълтории с реклами на тигани и кифли.

В контекста на опошляването –  Магърдич Халваджиян надмина себе си. Той е направил рекламен блок и между него е вмъкнал новия сезон на шоуто „Като две капки вода“. Реклами след всяка песен, реклами по 10 минути, реклами до втръсване…гевезелъци на Рачков, пак реклами…докога, г-н Халваджиян??? Видяхте че форматът е успешен и зинахте, като хипопотам да глътнете повече пари от реклами! А къде остана зрителя? Мислите ли че му е приятно да чака една имитация след поредната порция реклами? Не му е приятно и шоуто Ви скоро няма да се гледа! Печалбарщината Ви стана отвратителна и е време да се спрете!

Ясно ми е, че Халваджиян няма да спре. Той знае, че масовката на две ракии и салата ще изтърпи и 1 час реклами, с една песен помежду им. Хитрецът познава психиката на българина, търпелива като овца, която пасе, където я заведат. Е, той води зрителя да „пасе” неговото изчерпано шоу, гарнирано със стотици реклами.

Станимира Петкова

barometar.net