Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Вестник „Уикенд“: Манекенка е новото гадже на Григор Димитров

grigor-dimitrov342Григор Димитров скочи в поредната любовна афера! Последното завоевание на плейбоя от Хасково е манекенката Десислава Зидарова, твърди сензационно „Уикенд” позовавайки се на близки до красавицата. Оказа се, че влюбчивият спортист е интимен с моделката от есента, като междувременно палавникът успя да омотае в мрежите си и певицата Михаела Филева, а забежката им шестваше по медиите и стана повод за нелепи оправдания. Страстта на Григор Димитров да гони фустите му коства и раздялата с поп певицата Никол Шерцингер, категорични са запознати с драмите в нощна София. Познати на Деси Зидарова обясниха, че изкусителката си позволява скъпи почивки в Монте Карло в хотели за по 1000 евро на нощ именно с тлъстия портфейл на хасковския плейбой.

„Двамата са изключително внимателни в отношенията.

На снимките, които Деси качва редовно във фейсбук, няма и намек за мъжко присъствие. За семейството ѝ обаче не е тайна, че е любовница на Гришо. Именно от най-близките й хора тръгна и пикантната новина”, обясняват информаторите на изданието. Според слуховете не е изключено Зидарова сама да пуска подобни измислени истории, с които да си вдигне цената. За съблазнителната Деси е традиция да си хваща богати любовници, покрай които да живее охолно и без финансови главоболия. Старт в петзвездния живот даде добре облеченият бизнесмен Веселин Янев, който въртеше едни от най-оборотните заведения в София. Баровецът е баща на двете деца на моделката – Виктор и Васена. Столичанинът носеше красавицата на ръце. Запознати са категорични, че Веселин, познат в подземна София с прякора Весо Парцала, вложил над 200 000 лева в супер модерния фризьорски салон „Nail Bar“ на Деси в кв. „Лозенец”. За съжаление обаче бизнесменът закъсал финансово, което накарало моделката набързо го изоставила с двете им деца на ръце и да хукне отново на лов за богаташи.

Именно пред фризьорския салон, осигурен от зарязания Веселин, преди десетилетие маскирани смляха манекенката от бой. След атаката с бухалки секс бомбата лежа в „Пирогов” със счупена дясна подбедрица, пукната лява подбедрица, счупени ребра и счупен горен ляв зъб. За мелето бил разпитван синът на алкохолния бос Миню Стайков – Стайко. Баровецът и моделката имали връзка, срещу която обаче скочила цялата фамилия Стайкови. В крайна сметка така и не стана ясно нито инициаторът, нито изпълнителите на мократа поръчка. След като изостави Веселин Янев, хитрушата се хвана с поредния чичко-паричко – Михаил Младжов и дори му стана съпруга. Баровецът обаче отиде зад решетките за трафик на кокаин. Така Деси отново останала свободна откъм силно мъжко рамо с подплата от евробанкноти. Късметът й обаче отново проработил точно с отявления фен на изисканите дами Григор Димитров. Милионерът често я привиквал в Монте Карло.

Серийните изневери на хасковлията май са и причина за окончателната му раздяла със световната знаменитост Никол Шерцингер. Проверката на „Уикенд” показа, че слуховете за края на връзката с певицата май ще се окажат верни – последната им снимка е от септември 2018-а. Оттогава смуглата красавица публикува фотоси, на които е сама или в компанията на свои приятели, Гришо обаче никакъв го няма. Наскоро двамата се засякоха на церемонията по връчването на „Оскар”-ите, но не бяха заедно, а в отделни компании.