Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.09.2019
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.7738
GBPGBP12.2021
CHFCHF11.7835

Анкета

Ще санкционира ли варненската полиция мотористите, които са заплаха на пътя през летния сезон?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Б.Б. и Пеевски превърнаха Цв. Василев и Цв.Цв. в „пейзаж“. Мишената вече е Радев, Борисов трябва да стане президент

Peevski-ZvetanovТандемът „Борисов&Пеевски“ отстрани от играта Ветко Арабаджиев, Миню Стайков и Николай Банев – толкова му беше лесно след като прогони Цветан Василев. Тандемът е важен, Цв. Василев и Цв.Цв. бяха набутани „в пейзажа“.

След елиминирането на Цветан Цветанов тандемът ще преподчини мрежите на бизнес-структурите на ГЕРБ и ще се насочи към президентските „обръчи от фирми“.

БСП е разбита – половината Национален съвет е напазаруван. Корнелия Нинова ще бъде оставена да загуби и местните избори, сетне и парламентарните.

Мишената вече е Румен Радев – след загубата на БСП-„Нинова“ се отдръпна. „Борисов&Пеевски“ обаче няма да го приобщи, защото иска позицията му.

Бойко Борисов трябва да стане президент – затова влезе в ролята на „човек от народа“, а „прокси“ на Пеевски или „прокси“ на Б.Б. да го играе и.д. премиер.

Когато Борисов бъде избран за президент с подкрепата на Сарая, Пеевски ще е Премиерът, а ДПС ще разполага с ресурс 50 на 50 с ГЕРБ.

Президентът Борисов ще върти външната политика – от Саудитска Арабия до ЕС и Русия… със САЩ може и да не му се получи.

Срещу тази схема „външните фактори“ вече пренареждат някои играчи – Корнелия Нинова, Слави Трифонов, Валери Симеонов и Цветан Цветанов ще правят „Национален фронт за спасение от Бойко“.

Американците наистина играят перверзно-вълшебно – оставят „Борисов&Пеевски“ да разкара тяхното протеже Цветан Цветанов, за да подкрепят наесен „Корни“, когато застане пред Джипа.

Богомил Бонев вероятно ще се окаже прав – Цветан Цветанов се готви да злорадства, такива сигнали идват от най-близкото му обкръжение, не точно и само след местните избори заради загубата на ГЕРБ-крепости, а през Зимата на американското недоволство.

Преди това Б.Б. първо ще увеличи охраната си при обиколките из страната до август, а след отпуските няма да ги поднови с брутална публичност – ще играе тихо, като тандемния Пеевски.

bgsniper.com