Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.09.2019
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.7738
GBPGBP12.2021
CHFCHF11.7835

Анкета

Ще санкционира ли варненската полиция мотористите, които са заплаха на пътя през летния сезон?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Маги Халваджиян готви шоу за БТВ, замества Слави

Magi-Halvadjian3Появата на шоу, продуцирано от Маги Халваджиян, на мястото на Слави Трифонов в ефира на Би Ти Ви, изглежда все по-сигурно. Самият Трифонов вече открито се шегува в предаването си с тази тема. В понеделник вечер дори направи скеч, в който Маги Халваджиян казва, че ще си донесе собствен асансьор, когато дойде в негово студио. Между шегите на екран истината, че се готви подобен трансфер, все повече прозира. Според източници в телевизията дори вече е представен пилотен епизод на новото предаване пред ръководството, съобщава „България Днес“.

Любопитна подробност се оказва фактът, че Халваджиян е започнал преговори с телевизията много преди обявяването на края на „Шоуто на Слави“. Халваджиян е заявил намерение на прави вечерно предаване без първоначално да претендира именно за този часови пояс. Според близки на Трифонов той е бил наясно с водените преговори и това допълнително е мотивирало Дългия да сложи край на шоуто си.

„Слави нямаше да преживее, ако телевизията избере друго предаване, а не неговото. Затова искаше да е първи в решението си, че си тръгва“, казват близки до Трифонов.

Във всеки епизод на шоуто Слави категорично повтаря, че си тръгва завинаги от телевизията. Дори колегите му го питат какво ще прави след това, а той не дава еднозначен отговор.

„Ще правя други неща“, сподели Дългия в ефир. Въпреки преговорите на Маги, които вече не са тайна, все пак не я ясно кой точно и под каква форма ще замести Трифонов. Проектът на Халваджиян е тоук шоу с гости, балет и вероятно музика на живо. Възможно е обаче то да бъде и в друг часови пояс. Самият Маги на няколко пъти е споделял, че късният часови пояс на „Господари на ефира“ са едно от нещата, които са провалили продължаването на договора с Нова телевизия. Затова не е изключено в конкретния часови пояс на Слави да няма друго предаване. Не е ясно и кой ще води евентуалното предаване на Халваджиян. Единствената пречка това да е най-логичният избор – Димитър Рачков, е, че той е лице на конкурентното „Като две капки вода“ в Нова телевизия. Според тв експерти дори това може да се разреши с умело водени преговори и с двете телевизии.

„Разбира се, че Рачков, ако получи шанс за подобен ефир, би избрал собствено шоу“, коментират приближени на водещия. Със сигурност всички рокади ще се пазят до последно в тайна. От екипа на „Глобъл филмс“ потвърждават, че се водят преговори с всички телевизии за нови проекти, но, разбира се, не влизат в конкретика.