Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.09.2019
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.7738
GBPGBP12.2021
CHFCHF11.7835

Анкета

Ще санкционира ли варненската полиция мотористите, които са заплаха на пътя през летния сезон?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Вестник Уикенд: Елена Йончева пред развод!

elena-ionchevaПолитическата кариера на бившата журналистка Елена Йончева може и да потръгна, но личният й живот търпи сериозна криза. Докато настоящата евродепутатка стяга куфарите за Брюксел, мъжът й Пламен Тодоров върти любов с друга жена! Новата фаворитка на архитектa е едва на 27 години и връзката им датира от няколко месеца.

Според отлично информиран източник на „Уикенд”, отношенията на Елена и Пламен охладнели още след раждането на сина им Теодор. По това време бившата половинка на Сергей Станишев реши да гради политическа кариера и се присъедини към листата на БСП в Хасково, а семейството й остана на заден план. 55-годишната Йончева заряза новороденото бебе на чужди грижи и хукна по партийни конгреси.

Говори се, че бащата Пламен също бил ангажиран и нямал време да се занимава с хлапето.

„Работата му като архитект е свързана с много пътувания в страната и чужбина. Откакто Елена е в парламента, двамата почти не се виждат. Детето го отглеждат бабите и няколко бавачки”, издават хора от обкръжението на семейството.

Точно покрай една от тези командировки Пламен Тодоров започнал извънбрачната си авантюра, допълват източниците си. В началото с любовница му го свързвали само служебни ангажименти, но отношенията им се развили бързо. Нещо повече – Пламен бил хлътнал до уши по тъмнокосата красавица, която е с цели 17 лета по-млада от него. Той дори обмислял раздяла с официалната си половинка Елена, но изчаквал цялата суматоха около евроизборите да отмине. Дали обаче ще се стигна до окончателна разлъка, все още не е ясно, тъй като архитектът изпитвал известни колебания, най-вече заради невръстния си син.

Доброжелатели вече уведомили Йончева, че мъжът й кръшка, но тя не отдавала кой знае какво значение на слуховете. Сега, когато Елена се готвела да замине за Брюксел, архитектът ставал все по-смел в изявите си с любовницата. С младата дама често си организирали романтични почивки, излизали по заведения и не се стараели да се крият. Пред познати Пламен я представял като колежка, но повечето му близки вече предполагали, че връзката им не е само професионална.