Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Дискордиа разкрива непознатото лице на шофьорската професия във филма „Диви и щастливи“

3 (1)Трейлърът на българския филм „Диви и щастливи“ с участието на фирма Дискордиа бе официално представен. Компанията, лидер сред превозвачите в страната и Европа, е един от ключовите партньори на филмовата продукция. С участието си Дискордиа представя нелеката шофьорска професия в нова, по-различна светлина. Компанията е и основен превозвач на цялата снимачна техника по време на снимките между градовете София, Варна, Велико Търново и Русе. „Диви и щастливи“ тръгва по кината на 29 ноември. Официалния трейлър на лентата може да гледате тук.
Това е първата филмова продукция с участието на Дискордиа. Романтичната екшън комедия разказва за две жени, които намират сили да повярват във възможностите си и да постигнат истинско щастие. Актьорите преминават през сериозна подготовка, за да изпълнят каскадите в продукцията, а каква е връзката между Дискордиа и главните персонажи, зрителите ще разберат в киносалоните.
„Щастливи сме, че имаме възможност да участваме в „Диви и щастливи“ и да разбием стереотипа за шофьорската професия в днешни дни. Винаги ни се е искало да разкажем повече за хубавата страна на работата и вярвам, че го направихме по най-добрия и интересен начин. Напоследък кино индустрията в България се развива все по-динамично и жъне успехи по цял свят, затова за нас е удоволствие, че подкрепяме и че сме част от успешни български проекти от ранга на „Диви и щастливи“,“ споделя Христо Христов – основател, изпълнителен директор и мажоритарен собственик на Дискордиа.
Бюджетът на „Диви и щастливи“ надхвърля 2.5 млн. лева, което превръща лентата в една от най-скъпите български продукции за всички времена. Продуцентите вече имат подписан договор за международна дистрибуция на филма. В продукцията си партнират звездите Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Калин Врачански, Дария Симеонова, Явор Бахаров, Асен Блатечки и популярният във Великобритания швейцарец Базил Айденбенц.
За Дискордиа:
Дискордиа е една от водещите транспортно-логистични компании в Европа. Дейността й е фокусирана върху международния товарен транспорт, включително превозваческа, спедиторска и логистична дейност. Компанията е създадена през 1992 г., член е на Межднародната федерация на спедиторските сдружения (FIATA), Националното сдружение на българските спедитори (НСБС) и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Освен в България, Дискордиа има свои компании в Румъния и Украйна.

barometar.net