Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.09.2019
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.7738
GBPGBP12.2021
CHFCHF11.7835

Анкета

Ще санкционира ли варненската полиция мотористите, които са заплаха на пътя през летния сезон?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Дискордиа разкрива непознатото лице на шофьорската професия във филма „Диви и щастливи“

3 (1)Трейлърът на българския филм „Диви и щастливи“ с участието на фирма Дискордиа бе официално представен. Компанията, лидер сред превозвачите в страната и Европа, е един от ключовите партньори на филмовата продукция. С участието си Дискордиа представя нелеката шофьорска професия в нова, по-различна светлина. Компанията е и основен превозвач на цялата снимачна техника по време на снимките между градовете София, Варна, Велико Търново и Русе. „Диви и щастливи“ тръгва по кината на 29 ноември. Официалния трейлър на лентата може да гледате тук.
Това е първата филмова продукция с участието на Дискордиа. Романтичната екшън комедия разказва за две жени, които намират сили да повярват във възможностите си и да постигнат истинско щастие. Актьорите преминават през сериозна подготовка, за да изпълнят каскадите в продукцията, а каква е връзката между Дискордиа и главните персонажи, зрителите ще разберат в киносалоните.
„Щастливи сме, че имаме възможност да участваме в „Диви и щастливи“ и да разбием стереотипа за шофьорската професия в днешни дни. Винаги ни се е искало да разкажем повече за хубавата страна на работата и вярвам, че го направихме по най-добрия и интересен начин. Напоследък кино индустрията в България се развива все по-динамично и жъне успехи по цял свят, затова за нас е удоволствие, че подкрепяме и че сме част от успешни български проекти от ранга на „Диви и щастливи“,“ споделя Христо Христов – основател, изпълнителен директор и мажоритарен собственик на Дискордиа.
Бюджетът на „Диви и щастливи“ надхвърля 2.5 млн. лева, което превръща лентата в една от най-скъпите български продукции за всички времена. Продуцентите вече имат подписан договор за международна дистрибуция на филма. В продукцията си партнират звездите Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Калин Врачански, Дария Симеонова, Явор Бахаров, Асен Блатечки и популярният във Великобритания швейцарец Базил Айденбенц.
За Дискордиа:
Дискордиа е една от водещите транспортно-логистични компании в Европа. Дейността й е фокусирана върху международния товарен транспорт, включително превозваческа, спедиторска и логистична дейност. Компанията е създадена през 1992 г., член е на Межднародната федерация на спедиторските сдружения (FIATA), Националното сдружение на българските спедитори (НСБС) и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Освен в България, Дискордиа има свои компании в Румъния и Украйна.

barometar.net