Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Тимаджията Ерджан Шабан ударил рефер, посегна и на футболист на Славия

erdjan-shabanСтоличани се оплакаха, че са били заплашвани от домакините от ФК „Черно море“. Футболистът Емил Виячки се е предпазил от удар по лицето, който се е опитал да му нанесе директора на домакините Ерджан Шабан. Според информация в медиите, Ерджан Шабан е бивш телохраител. Той е съпруг на Ивелина Шабан, изпълнителен директор на „Холдинг Варна“ – дружество на групировката ТИМ, което реализира проекта Алея Първа.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов реагира остро на поведението на Ерджан Шабан: „Нали гледахте кадрите! Крайно време е това, което се случва редовно на стадиона във Варна да спре. Този Ерджан трябва да бъде изхвърлен от футбола изобщо! Каква работа има той да бие и да удря противников състезател? Какъв е той? С какво право?Вярвам, че полицията и вътрешният министър ще сложат край на тези безобразия!“

„Тема Спорт“ припомня за случай отпреди осем години, когато бившият ни топрефер Антон Генов се оплаква от въпросния Ерджан Шабан след мач между Локо Сф и Черно море на националния стадион. „Марин Маринов (б.р. изпълнителният директор на Черно море) ме заплаши, а другият – Ерджан ме удари два пъти в гърдите. В ХХІ век сме и никой не може да си позволява такива работи. Имаше заплахи, дори и за живота ми„, казва тогава Генов.

barometar.net