Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

За часове събраха кръвта, нужна за спасяването на младежите, пострадали в мелето по бул. „Левски“

mladeji-bulevard-levskiНужната кръв за спасяването на двете момчета от Сливен и момичето от Варна, пострадали много тежко в зловещата катастрофа по бул. „Левски“, е събрана за часове. Това научи Varna24.bg от публикация на близка на младежите, споделена във Фейсбук. Малко по-рано днес в социалната мрежа беше публикуван следния призив:

„Приятели, тези млади хора и наши приятели имат нужда от вашата помощ. Пострадаха при катастрофа на 10.08.2019г. и е необходимо голямо количество кръв. Можете да дарите всеки ден без Неделя в Кръвен център Варна. Кръвната група не е от значение‼ На бележките трябва да са написани и трите имена на човека за когото дарявате!

▪️Деница Спас Александрова

▪️Атанас Иванов Атанасов

▪️Радослав Петров Петров

И тримата имат нужда от голямо количество кръв❗❗

Бележките могат да се предават в Интензивно отделение или на Божидар Александров Bojidar Aleksandrov 0897340913

Работно време Кръвен център

Понеделник – Петък от 08:00 – 13:00 /13:30 – 17:30

Събота 09:00 – 14:00

Дръжте се с вас сме!“

Както медията ни съобщи тази сутрин, 22-годишното момиче от Варна, е стабилизирано и вън от опасност по информация на шефът на Реанимацията в МАБЛ „Св. Анна“ д-р Валентин Власаков.

За съжаление младите мъже, с които варненката е пътувала, все още са между живота и смъртта и за тях не могат да се дадат никакви прогнози към момента, допълни д-р Власаков по-рано днес.

Припомняме, че зверското меле по бул. „Левски“ стана в събота вечер около 22:00 часа, в района на кръстовището с ул. „Струга“.

Водачът на л.а. „Пежо“ (25 г.) от Сливен, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над МПС и се блъска в стената на пасарелката до стадион „Спартак“.

Вследствие на инцидента мъжът и неговите спътници – жена на 22 г. от Варна и мъж на 26 г. от Сливен, са пострадали тежко, настанени са за лечение в Реанимацията на МБАЛ „Св. Анна“ с опасност за живота.

По случая има образувано досъдебно производство.