Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Кметът на Девня благодари на девненци за участието в юбилея на града

shitov4345Кметът на Девня, Свилен Шитов благодари в социалните мрежи на своите съграждани за масовото участие в юбилея на града:
Уважаеми съграждани,
Сърдечно Ви благодаря за активното участие в 4-дневния маратон по случай 50 години град Девня!
Надявам се, че успяхме да удовлетворим всеки вкус от всяка възрастова група и най-важното –да Ви подарим нови и незабравими преживявания, както подобава на един половинвековен юбилей!
Грубите сметки показват, че средно по около 5 хиляди души са били в парка през всеки един от четирите празнични дни. Цифрата наистина е колосална за нашите мащаби и за традициите ни при провеждането на масови мероприятия. Ето защо искам да благодаря на моя екип и на нашите партньори за перфектната организация, зад която стои много професионализъм, денонощен труд и отлична координация между отделните екипи!
Община Девня разполага с 3000 снимки, които са запечатали детайлно 4-дневната фиеста. Предстои да бъдат обработени и поместени в специален виртуален албум „50 години град Девня“, който до десетина дни ще бъде наличен в официалната страница на общинската администрация – devnya.bg.
Заредени с енергията на достолепната годишнина на съвременния град, горди с хилядолетното му минало, продължаваме да пишем най-новата история на Девня с надежда за възход и благоденствие!
На многая лета!

barometar.net