Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Нинова е на плюс от „Русофили“. Малинов, Решетников и Малофеев подкрепяха опозицията в БСП като първи „герговисти“

korneliaКорнелия Нинова не успя да скрие удовлетворението си от прогонването от България на ген. Леонид Решетников, с когото взимно се обвиняваха в „лъжа и клевета“. Лидерката на БСП е на плюс от операция „Русофили“. Малинов, Решетников и Малофеев подкрепяха опозицията в БСП като първи „герговисти“. „Русофилите“ и „герговистите“ й крояха преврат за след местните избори. Така че Бойко Борисов й направи услуга. Сега тя ще му върне жеста.

Лидерите на десните ако искат да агитират за Мая Манолова край „Цар Освободител“, все тази. Десните няма да гласуват на втория тур. В същото време контролираният вот от силните на деня на „Позитано“20 ще отиде за… Йорданка Фандъкова, разбира се. Няма как „ниновисти“ да гласуват за кандидат на „герговистите“, няма как Нинова да пропусне шанса да се отърве от Манолова.

Иначе ще агитира по медиите за „енергичната и работоспособна Мая“ – инкярът не го е научила от Бате Бойко страстната, комбинативна и отмъстителна „Влахинка“. Доган, Пеевски, Борисов и Цацаров не задействаха операция „Русофили“, за да обслужат Корнелия Нинова, но и тя е сред бенефициентите на договорения с товарищ Путин съспенс..

bgsniper.com