Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

В мрежата наричат Коцето агресивен, непремерен, недорасъл и версия на Сидеров

Kostadinov34В интернет страницата на вестник „Дневник“, читатели на медията коментираха желанието на градския лидер на БСП-Варна, Борислав Гуцанов – кандидат-кмет на партията да бъде Костадин Костадинов. Препечатваме най-любопитните постове:

– Това вече навлиза в някакъв друг жанр. В София бсп подкрепя кандидат на дбг, във Варна – Копейкин, разтворете ветрилото, другари.
– Костя е волния като по-млад…волния 2.0…нищо ново същите тъпи мантри и разни дрънканици за ‘великото’ ни минало БНА..и прочие тъпни…
– Толкова ли не останаха нормални хора?! Кой би искал подобно нещо да му е кмет! Тия от БСП хаптен падладяха. Горките варненци.

– БКП Варна най-после избра правилния кандидат – Копейката , едни обикновен твърдолинеен русофил и отчаян привърженик на татовия рай. Всичко е в реда на нещата. Так держать !
– Този клоун се опита да бъде новия Волен, но не му се получи. На последните избори май не хвана и 1%. Комунетата явно са много закъсали за да го номинират.
– Копейкин – кандидат за кмет? Явно БСП Варна са решили, че не е важно толкова да спечелят изборите за кмет.

– Ми то Варна е руско-тимаджийска кочина, неслучайно варненци като Раданчо и архитектчето с порнозвездата се натискат за постове в София и Брюксел. Те Варна отдавна са я оставили на мутрите.

– Аз като обяснявам, че всички, които реват Портних да се маха, забравят, че все пак някой трябва да го бие на избори. Тоя колко ще вземе? 7-8%?

– Гуцанов нали щеше да ходи да живее във Виена… Да не се е объркал нещо – може би иска да стане общински съветник на Виена?
– Ако смяташ Костадин за един от най-интелигентните ни политици, значи в интелектуално отношение си джудже.
– Костадин е агресивен, непремерен и емоционално недорасъл, изобщо спокойно мога да го нарека едно политическо недоразумение, имам преки впечатления. А това, че се кълне в Русия, още повече го принизява в очите ми, само за някакви славяни бълнува, даже май гробовете им изкопа докато беше директор на историческия музей в Добрич.
– Костя Копейкин е най–добрата кандидатура. Първата му работа ще бъде да покани три руски военни кораба на гости.

– На този Костадин се сещам как на последните избори ни бяха напълнили пощите на блока с негови листовки – така, по 5-10 на кутия, да има. Че и по чистачките на колите отпред. Явно с доста се бяха запасили и зора беше голям. После в деня на изборите въпросния беше наел едно помещение точно срещу училището с избирателната ми секция – цялото облепено с негови плакати, че дори и видео си беше пуснал да агитира – абсолютно незаконно! И тук таме из кварталите се бяха пръкнали пак такиова временни агитационни пунктове – сериозна финансова подкрепа беше получил. И дори със всичките тия напъни пак не успя да навие някакъв минимален процент от хората да гласуват за него. Сега като го подкрепи и БСП вече ще е съвсем ясно кой кукловод им спуска и на двете формации парите.

barometar.net