Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Адвокат Елена Гунчева: Цецку с първи изстрел срещу ГЕРБ и Борисов

elena-gunchevaКултово интервю на Мислителя, възпитаникът на Помощното училище във Вършец, съвременният Гуру на евроатлантическата мисъл, Анализаторът, Бившият Втори – самият Цветан Цветанов, Китката на ГЕРБ.

Какво разбрахме?

На първо място, че Борисов вече е враг на Цветанов. Че се е повлиял от думите на хора около него, които са подмазвачи и му говорят това, което иска да чуе. И които са изместили Цветанов, защото виждат влиянието му. На второ – Борисов се ПРИТЕСНЯВА – дали Цецку ще направи нов политически проект и ще участва в политиката. Дори му се е обаждал да го пита. Всъщност всички това се питаме.

На трето – Цецку е на разположение с МОЗЪЧНИЯ СИ ТРЪСТ, на политически партии, които искат ЗАДЪЛБОЧЕНИ анализи на политическата ситуация. Това прозвуча като оферта към всеки, който го поиска Цецку. Което е интересно.

Това, което всички очаквахме – да възхвалява НАТО и САЩ, се потвърди. Разбрахме, че трябва да сме колония на ТРИ МОРЕТА, контролирани от САЩ. Защото там била истината. Почти директно Цецку обвини Борисов в привързаност към Москва и промяна на евроатлантическата ориентация. Аз лично такова нещо не виждам,

И най-интересното – Цецку очаква загуба за ГЕРБ на изборите. Намекна, че липсва добра организация, че не се зачита мнението на партийните структури /с негови верни хора/, че се прилага административен подход към кандидатурите и не се обясняват гражданските квоти. Тук съм склонна да му повярвам, защото виждам същите проблеми за ГЕРБ в предизборната кампания. На практика ГЕРБ, освен срещу опонентите си /доколкото ги има/, ще се бори и срещу вътрешния саботаж на хората на Цветанов в партията. Цецку ясно заяви, че има хора, които са верни само на него и са се отказали, когато той е напуснал.

Цецку, какъвто и да е, случайни неща не говори. В този момент преди изборите, това интервю е като първи изстрел срещу ГЕРБ на Борисов. И не се съмнявам, че чака провалът на ГЕРБ в местните избори, за да осъществи своя реванш.

За скандалите в БНР също се разбра, че е имало четири обаждания до генералния директор и ако се разбере от кого са, щяло да се разбере кой е виновен. Още по-интересно. Отговорът се подразбра.

Елена Гунчева, адвокат

/със съкращения /