Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Кандидатите за районни кметове Петя Проданова и Георги Недев направиха обръщения към варненци

petia-prodanova33Кандидатите за районни кметове от ПП ГЕРБ, Петя Проданова и Георги Недев се обърнаха към варненци преди предстоящия местен вот. Публикуваме обръщението на Петя Проданова, кандидат-кмет на район „Приморски“ без редакторска намеса:

Уважаеми съграждани, колеги и приятели, обръщам се към Вас в деня, в който встъпвам в предизборната кампания за Местни избори 2019 г. като кандидат за кмет на Район „Приморски”. Мандатът 2015 – 2019 г. беше особено динамичен. Мандат, преминал под знака на значими инфраструктурни проекти, подобряване на социалната среда, обновяване и играждане на учебни и детски заведения, разширяване на мрежата от площадки за спорт и за игра на открито, обогатяване и поддържане на зелената система…Уважаеми съкварталци, благодаря Ви, че през изминалите години в резултат на постоянната връзка с Вас, проучване на поставените към мен и администрацията проблеми, заедно очертахме приоритетите за Район „Приморски” и с подкрепата на Община Варна работихме по тяхното осъществяване. Вярвам, че постигнатото през изминалите два мандата е добра основа за развитието на Район „Приморски” и в бъдеще. Нека с изграденото доверие между нас продължим заедно и след 27 октомври.

Обръщението на Георги Недев, кандидат-кмет на район „Одесос“:

georgi-negevУважаеми Съграждани от „Одесос“, съседи и приятели,
Изтекоха и тези четири години, за които ми гласувахте доверие да работя за район „Одесос“. От утре влизам в предизборната надпревара. Отново искам вашето доверие. Ще се боря за гласа на всеки жител на района – независимо от партийната му принадлежност! Така, както се старах да го правя всеки ден през последните 4 години. С екипа ми и администрацията на района положихме усилия и направихме много. Старахме се ежедневно да сме открити, бързи и точни. Помогнахме на много хора. Имаме и още много работа. За нашия общ дом – район „Одесос“. Ще обсъдим кои са най-належащите задачи заедно при срещите ми с вас през следващия месец. Защото това е месецът на равносметка и поемане на нови отговорности. Ще запомня критиката и заръката на всеки от вас. Убеден съм, че е по-добре да разговаряме с доверие!

barometar.net