Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Гуцанов работи за Костадинов, безхаберникът Сашко Тодоров – наместник на Слави във Варна

 

sashko-todorovСтранни шеги си прави съдбата с аматьори, решили да влизат в политиката. Слави Трифонов, който стотици пъти заяви, че в партията си „Няма такава държава“ /що за име на партия е това?!/ ще заложи на нови, неопетнени лица – във Варна е посочил за координатор лицето Александър Тодоров. Същият Сашко Тодоров, който беше изпълнителен директор на Търговски дом АД, с огромна заплата и който продаде на Георги Гергов акциите на община Варна в дружеството. Този безхаберник Сашко ли е „новото“ лице на Слави Трифонов? Ако е той, Слави отсега да си закрива партията! С такива компрометирани лица, като Сашко, Слави няма да постигне нищо – нито във Варна, нито някъде другаде!

БСП-Варна не е пред закриване, но Борислав Гуцанов, който се кълнеше, че ще работи за кампанията на проф.Анелия Клисарова е обърнал плочата на 360 градуса. В сайта на Гуцанов усилено се рекламира неговият неуспял избраник за кандидат-кмет – Костадин Костадинов. За проф.Клисарова – нито дума. Не е известно и каква кампания прави тя, поне до медиите не достига информация.

 Поведението на Гуцанов не е учудващо. След като пръв guzanov-iankovwww.barometar.net осветли топлата връзка между фирма Комфорт и Борислав Гуцанов -/ http://www.barometar.net/93547/ и новият строеж на фирмата под стадион „Тича“, градският председател на БСП със свалено доверие е решил да помага на Костадинов. Както е известно тандемът Макс /Красимир Янков/ и Мориц /Борислав Гуцанов/ ще прави бели в БСП до пролетта на 2020 г., когато на конгреса на партията, двамата съзаклятници /доскорошни врагове/ ще бъдат изключени от БСП. Ако, разбира се, нервите на Корнелия Нинова издържат дотогава!

А неуспелият да стане кмет на Варна, К.Костадинов се изхвърли при Илияна Беновска, че след като се разбрало, че БСП може да го подкрепи, той имал шансове да победи на първи тур Иван Портних?! Учудваща самонадеяност за човек отъркал се в 5 партии, с неуспял преврат срещу Красимир Каракачанов във ВМРО, фашизоидни изказвания и реакционни призиви срещу малцинствата, като : „Има два начина да се реши циганския въпрос – автоматичен и полуавтоматичен.“  Но никой не може да му отнеме 15-те минути слава – до 27 октомври, когато ще са ясни резултатите от кметския вот. Тогава Коцето ще запее друга песен – как зад Порних била цялата държавна машина, как предизборно били наляти милиони във Варна, как Борисов взел кампанията на ръчна и прочее клишета, които се изговарят след изборна загуба.

barometar.net