Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Европа

Младежите на СДС получиха подкрепа от евродепутата Александър Йорданов

sds-kampaniaВарненският евродепутат от СДС Александър Йорданов се включи активно в инициативата на младежката организация на синята партия във Варна. Пред входа на Морската градина той поведе разговор за визията на СДС за Варна като за свободен, духовен и обновяващ се град. Той увери събеседниците си, че това не е само пожелание, а устойчива, целенасочена и отстоявана с много решителност политика, следвана от досегашните съветници на СДС-Варна, през всички мандати в Общинския съвет.

Младежите от СДС лице в лице заявиха на съгражданите си, че стоят с имената си в синята листа за общински съветници под номер 64, че искат да участват във вземането на решения и в реализацията на полезни и важни за Варна проекти.

Участниците в кампанията под слогана „Нашето време в Европа”, подчертаха пред симпатизанти и привърженици приоритетите на бъдещите съветници от СДС-Варна в икономическата и социалната сфера, в образованието, в здравеопазването, в инфраструктурата и в политиките, свързани с младите хора на Варна. И уверяваха събеседниците си, че политическата цел на СДС е европейски граждани с европейски доходи.

Под павилиона до слънчевия часовник в Морската градина беше поставен флипчарт, на който варненци, станали съпричастни на събитието, отправиха своите послания към местната власт, предлагаха идеи за конкретни проекти, и настояваха за решения на проблеми, останали в страни от вниманието на политиците.

sdsvarna.net