Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Бивш кмет, чийто син изнудва хора в Долни Чифлик се прави на репресиран

 

borislav-natov44Изключително реваншистка и агресивна предизборна програма е измъдрил кандидатът за кмет на Долни Чифлик, Борислав Натов. Пенсионерът, който има стаж от 36 години в администрацията на общината /и не вижда смисъл на живота си извън нея/, изтъква недъзи в управлението на община Долни чифлик под формата на общи приказки. Натов щял да изкоренява цветановщината и имал безкомпромисно отношение към хора, които използвали властта за физически и психически репресии към тези, които не били съгласни с тях?! За какви репресии бълнува Борислав Натов? Забрави ли, че през 2015 г., синът му Светослав Натов беше арестуван по сигнал от изнудвани хора от Долни чифлик и села в общината. Тогава Светослав Натов /100% със знанието на баща си/ се направи на мутра и притискаше хората да не гласуват на балотажа, който Борислав Натов загуби от Красимира Анастасова.

Докато Борислав Натов беше кмет на община Долни чифлик, синът му Светослав води луксозен начин на живот, радва се на почивки до скъпи дестинации и кара АТВ. На предните местни избори, жителите на Долни чифлик се питаха откъде има пари за луксозен автомобил синът Светослав и какво работи? Гражданите на малката община задаваха и въпроси на Борислав Натов, останали без отговор:  с какви пари е купил апартаменти във Варна, имоти в Шкорпиловци и чии са построените до автогарата на Долни чифлик магазинчета, наречени „натовки.“

В предизборната програма на „репресирания“ Борисав Натов изобилства от клишета за нов тип управление, внедряване на технологии/?!/, издигането на закона над всички и прочие банални фрази. Припомняме, че докато беше кмет Борислав Натов се забърка в имотен скандал. В края на месец март, шефът на общинската организация на БСП в Долни Чифлик, Валентин Вълчев публикува в страницата „БСП Долни чифлик“ коментар: „Действащ кмет от БСП се оземлява като малоимотен и безимотен.” В приложения документ от Агенцията по вписванията, цитиран от сайта Проватон, става ясно, че докато е кмет на Долни Чифлик, Борислав Натов придобива имот от 4.100 дка. до Старо Оряхово  по решение №89 НШ от 24.02.1989 г., представяйки се за безимотен гражданин.

barometar.net