Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

4 страхотни идеи със спортни обувки

Кецовете и маратонките все повече утвърждават своите позиции в света на модата, измествайки дори елегантните високи обувки от гардероба на дамите. Те се налагат не само в спортно-елегантния небрежен стил, но и в строго официалния и вечерния, като се приемат за израз на собствен почерк и индивидуалност. Модата вече не признава граници и дефилетата на големите дизайнери са абсолютно доказателство за навлизането на кецовете и маратонките в нашия живот. Комбинациите на дрехи и спортни обувки и при двата пола са безкрайни, а резултатите винаги са зашеметяващи. Удобството при изисканата външна визия вече не е табу, а твърдението, че “красотата изисква жертви” беше напълно опровергано през последните няколко години, благодарение на все по-стилните спортни обувки!

Как да носиш спортни обувки тази зима?

Дънки и кецове
Вечната комбинация, с която модният ви успех навсякъде е гарантиран. Любима на жени и мъже, това е една истинска класика, която никога няма да ни омръзне. Ако искате по-семпла визия, то заложете на едноцветна тениска, скини дънки и класически кецове. Ако пък екстравагантното ви влече, то лесно можете да създадете истински крещящ вид с помощта на забележителна блуза, големи цветни маратонки и накъсани дънки – гарантирано, че ще бъдете център на вниманието.

Костюм и спортни обувки: business casual
Сред комбинациите на дрехи с мъжки кецове и маратонки определено имаме нещо ново, но наистина свежо и приятно за окото, а именно костюм и спортни обувки: business casual. Това съчетание премахва строгостта на визията и успява да съчетае в себе си впечатляващ стил, но и симпатична небрежност. То е подходящо за срещи с клиенти, офис събития, презентации и всичко друго, което е част от ежедневието на всеки работещ човек. Този подход може да се ползва и от дамите, за които работното облекло е строго подчинено на правилата. Или поне е било.

Рокля и кецове за уикенда
За нежния пол има и друга комбинация, която завладя всички модни подиуми и наистина ни взриви през последните няколко години.Това е “колаборацията” между рокля и кецове, идеална комбинация за съботна разходка. До скоро роклите и полите сякаш по презумпция вървяха с високи и официални обувки, но обратът, който модата направи, със сигурност се харесва на всяка дама. И има защо. Благодарение на това визията ви е изискана, без да е в повече, леко небрежна, но и винаги на място – един хармоничен вид за всяка ситуация.

Спорти обувки и вечерен тоалет
Спортните обувки идеално се съчетават и с вечерен тоалет – толкова добре, че сякаш винаги сме ги носили така. Отдайте вечерта си навън на танци, смях и много забавление, без да се притеснявате от неудобството на обувката или високото си токче. Кецовете и маратонките ви позволяват това да се случи, без да се лишавате от елегантна и секси визия.

Най-актуалните спортни обувки
Обувки в цвят неон
Обувките в цвят неон са идеален способ, ако искате да се отличите от тълпата, но същевременно да го направите по начин, който показва модния ви вкус. Моделите в разнообразни крещящи тонове се появяват във все по-нестандартни форми и ви предлагат модели, с които да изразите себе си.

Класически бели кецове
Без значение от времето, тенденциите и модните настроения, едно е сигурно: класическите бели кецове ще са винаги на челна позиция. Този истински моден феномен определено завладя сърцата и на дамите, и на господата и няма намерение да ги пуска. Те са подходящи за комбинации с всякакви дрехи, а моделите са супер разнообразни – качеството и цените също. Белите кецове лесно могат да предоставят палитра от модели с различни шарки, щампи, ленти и др., но също така са идеален начин да подчертаете своите вкусови предпочитания в сферата на модата, залагайки на любима спортна марка.
Колкото по-големи, толкова по-добре
“Колкото по-големи, толкова по-добре” са си казали дизайнерите през последните години. И ето какво – спортните обувки придобиват все по-обемни размери, но това далеч не е лошо. Тези модели разчупват досегашната стереотипна визия за това как трябва да изглеждат спортните обувки, при това доста успешно. Моделите стават все “по-груби” в най-хубавия смисъл на думата и успяват да внесат във визията на младежите, а и не само, небрежен и леко бунтарски вид.

Спортни обувки тип чорап
Спортни обувки тип чорап – през последните няколко сезона тези модели предизвикаха истински фурор – някои много ги харесват, други: не чак толкова. Но нека ви кажем, че те придават един по-разчупен вид на вашия крак и на цялата ви визия. Завършеността, която те придават, определено си струва да пробвате, ако все още не сте. Предлагат се както класически спортни обувки тип чорап, така и такива с атрактивни и цветни декорации.

Дамските спортни обувки и връзката им с жените са пример, че любов от пръв поглед съществува. Вярвате или не, трудно е да минеш покрай някоя приласкаваща витрина, без да си купиш чифт чисто нови кецове, с които да покоряваш улиците.

Мъжките спортни обувки, от своя страна, са истинско улеснение и удоволствие за силния пол. Те са лесен начин да избягат от неудобството на официалните обувки, без да ощетяват визията си, но едновременно с това да се чувстват винаги комфортно, самоуверени и на място – а какво повече би искал един мъж?

Светлин Николов
www.dress4less.bg