Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Дакота Джонсън: Антонио Бандерас промени семейството ми

Винаги са ни учили, че семейството е най-важно. Но понякога любовта между двама души не издържа на времето и те се разделят. Тогава на мястото на един от родителите може да се настани друг човек и това да промени семейството завинаги. Такъв е случаят и с Дакота Джонсън, която е дъщеря на Мелани Грифит и Дон Джонсън. Двамата са женени от 1989 до 1996 година. От брака им се ражда Дакота, която обаче става свидетел на развода на родителите си. Едно такова събитие има ужасно отражение върху децата, но при Джонсън нещата се подреждат много по-добре от очакваното.

В живота й се появява Антонио Бандерас, който се жени за Мелани Грифит през 1996 година. Актьорът получи статуетката за най-добър актьор по време на церемонията на Холивудските филмови награди. Тя му беше дадена именно от Дакота, която изрази своите благодарности към пастрока си.

„Когато бях на 6, майка ми се омъжи за човек, който донесе невероятна светлина и изцяло нов свят от креативност и култура в семейството ни. Пастрокът ми Антонио Бандерас влезе в живота ни. Той беше толкова забавен и смешен, а английският му беше уникален“, каза Джонсън от сцената.

Тя допълва, че именно Бандерас е този, който я е научил на дисциплина и отдаденост. „Получих баща, който се превърна в един от най-влиятелните хора в живота ми“, завърши Джонсън преди да връчи статуетката на актьора. Той, от своя страна, заяви, че Дакота е една от най-важните жени в живота му. Макар и да са разделени от 2015 година, Бандерас признава, че той и Мелани Грифит са все още добри приятели, пише в tialoto.bg