Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Братът на Райън Гигс: Той спа с жена ми. Всички са покрай него заради парите му, с мен никой не говори.

Братът на легендата на Манчестър Юнайтед и Уелс Райън Гигс – Родри направи разтърсващи разкрития за семейството си. Както е известно, през 2011 година гръмна нечуван скандал, след като се разбра, че бившият футболист е имал любовна афера със съпругата на брат си Наташа. „Не съм говорил с Райън от 8 години. Също така през този период не съм разговарял и с майка ни Лин. Тя зае страната на брат ми, защото аз нямам 35 медала, не съм играл 20 години в Манчестър Юнайтед и нямам голяма къща“, започна изповедта си 42-годишният Родри. „Разбрах в деня, в който пресата разкри аферата. Майка ми дойде в нас в 6 сутринта. Жена ми отведе децата в Испания предния ден и си изключи телефона. Не успях да разговарям и с нея.

Преди няколко години се откри възможност да разговарям с Наташа. Майка ми опита да ме разубеди, но не успя. Имаше парти на Манчестър Юнайтед и бях сигурен, че тя и Райън ще бъдат там. Отидох и ги видях. Те опитаха да се примирят с мен. Брат ми обясняваше, че това било просто секс. Шест месеца по-рано той ми каза, че ще направи секс с жена ми и го направи. А след това очакваше аз да забравя за случилото се и да го приема като нещо нормално. Но няма как…“, продължи изповедта си братът на футболната легенда.

„Майка ми зае страната на брат ми, сякаш аз съм сторил нещо нередно. Аз имам три деца, а тя не ги е виждала. Единият ми син е на 5 години и никога не е срещал баба си. Другият е на 13 и също не я е виждал от години. А живеем на километър един от друг. Райън има син, който е на същата възраст. Нашите деца трябва да са близки, все пак са роднини. Но не. Те не знаят за съществуването си. Не съм разговарял с никого от семейството си от години. Всички се виждат с Райън, ходят на мачовете на Уелс, ядат хубава храна и се радват на гостоприемството му. Те харесват този лукс. Харесват нещата, които аз никога не съм имал. Всичко това са едни претенциозни глупости! Брат ми беше млад, скромен, работлив човек. Все още е трудолюбив, но вече е кокетен, арогантен и смята, че всичко му е простено“, завърши Родри Гигс.

Братът на звездата беше женен за Наташа от 2010 година и има от нея двама сина. Развеждат се през 2013 година. Съпругата му има афера с Райън от 2003 година и двамата не слагат край на това, дори когато половинката на крилото на Манчестър Юнайтед – Стейси, забременява два пъти. „В началото беше толкова вълнуващо да знаеш, че някой толкова известен иска да е в леглото ти…“, сподели още преди години Наташа, пише Блиц.