Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 17.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

В Девня организираха благотворителен концерт в подкрепа на малката Анди

Стотици жители и гости на Девня се стекоха в квартал „Повеляново“, за да засвидетелстват своята съпричастност с каузата на 5-годишната Андрея Панева. Момиченцето страда от спастична церебрална парализа и се нуждае от нервен мускулен стимулатор и допълнително лечение. Богата сценична програма с участието на групи и индивидуални изпълнители от девненски читалища, училища и детски градини изпълниха залата в Младежкия дом. Малката Анди и нейната майка Мила Панева излязоха на сцената, за да изразят сърдечната си благодарност към организатора на концерта – Община Девня, към участниците и публиката в препълнената зала.

Пред множеството кметът Свилен Шитов заяви , че в лицето на местната власт и обществеността семейството на Анди има и винаги ще има мощна подкрепа. Кметът поднесе подарък на момиченцето, а на майка й – букет цветя. „Благодаря на всички, уважили с присъствието си благотворителния концерт, който организирахме в подкрепа на Анди! Благодаря и на участниците – музикални и танцови формации и индивидуални изпълнители от читалища, училища и детски градини“, заяви Свилен Шитов.

Равносметката от снощния концерт – 3770 лева в дарителската кутия за Анди. Обявена е и сметка в лева в „Райфайзен банк“:

IBAN: BG11RZBB91554011731112
BIC: RZBBBGSF
МИЛА АНДРЕЕВА ПАНЕВА

barometar.net