Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Да бъдеш непосредствен – козът в ръката на Николаос Цитиридас

Първото шоу на Николаос Цитиридис стартира снощи по bTV. Обяснимо, леко напрегнат стендъп комикът Цитиридас представи екипа си и направи прилично интервю с актьора Юлиян Вергов.

В сутрешния блок на БТВ водещият самоуверено заяви: „След първото шоу вече знам, че мога да превзема целия свят с екипа зад мен.“ Да простим надценяването на 25 годишния младеж, все пак е във възраст, когато светът е в краката му. Няма да е зле да погледа още доста пъти как водят Дейвид Летерман и Джей Лено, да се поучи от тяхното умение да забавляват публиката с интелект, остроумие и сарказъм, а не с набързо измислени скечове.

Цитиридас напомня на младия Слави Трифонов, който търсеше себе си, опипваше почвата на таланта си, за да достигне своя пик и после – залез на кариерата. Момчето има потенциал, стендъп комедията му е дала самочувствие, че може да разсмива публиката, но вечерното шоу не е стендъп комедия, а нещо по-сложно. Изисква се да налучкаш правилните струни в диалога с гостите, да бъдеш умерено забавен, да не пракаляваш с фамилиарниченето, както се случи с Юлиян Вергов.

Цитиридас казва: „За да правиш нещо, което хората харесват, трябва да бъдеш автентичен.“ – и той се опита да бъде такъв. Точно тази непосредственост, дори наивност може да се окаже козът в ръката му.

Момчето има свежо излъчване, бързи реакции, чувство за хумор и ирония и има всички шансове да стане добър водещ на вечерно шоу.

Иво Югов

barometar.net