Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Дискордиа със специално отличие на наградите „Най-добрите работодатели“ в България

Дискордиа, една от най-иновативните и бързо развиващите се транспортно-логистични компании в страната и Европа, е отличена със специален приз по време на награждаването „Най-добрите работодатели“ в България. Компанията получи сертификат за безпрецедентен лидер с най-висок процент на ангажираност на Средния мениджмънт за 2019 г.. Инициативата се организира от ARS България, специализирана в провеждането на проучвания, свързани с ангажираността и мотивацията на служителите.

„Да сме сред отличените в проучването на ARS България е признание от страна на нашите служители. За нас тази награда е много специална, тъй като в Дискордиа вярваме, че най-ценният актив е мотивираният екип, затова и занапред ще продължим да развиваме устойчиви политики и практики в управлението на нашия екип“, сподели Жан Вайтилингам, директор „Човешки ресурси“.

Дискордиа заслужи наградата си благодарение на достигнатите впечатляващи 93% ангажираност сред Средния мениджмънт (Line Managers). Средния резултат на компаниите, участвали в проучването за 2019 година е 73%.

Проучването е извършено чрез попълване на специализиран онлайн въпросник от служители на всички нива в йерархията на компанията. Основните 4 индекса на база на които се оценят участниците в сертифицирането са: Ангажираност; Работодателска марка; Лидерство; Култура на представянето. През 2019 г. са анкетирани над 13 500 служители.

Наградата бе връчена на стилна церемония в Sofia Event Center, на която присъстваха десетки представители на българския бизнес и ключови браншови организации. Отличието от името на Дискордиа получи Жан Вайтилингам, директор „Човешки ресурси“.

barometar.net