Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Бабикян-младши – маминото детенце, което стана протестър

Синът на пиара Арман Бабикян, Хаго – който беше лансиран от баща си да прави кампанията на Данаил Папазов за кмет на Варна – стана протестър. Бабикян-младши, разбира се провали Данаил Папазов /бивш транспортен министър в кабинета Орешарски/, както претърпя провал и през 2013 г.с друг кандидат за кмет на Варна – Чавдар Трифонов. И днес, Хаго решил да става протестиращ, рамо до рамо с баща си. И написал:

  • Е, всички, които са против протестите и блокадите, видяхте какво стана днес. Премиерът-слънце се разтресе от страх и изнесе лебедовата си песен.

Хаго, който не е прозрял същността на политиката, не е чел нужната литература и не е научил нищо от неуспешните си пиар кампании, уредени от баща му – си мисли, че Борисов се е уплашил. Напротив, премиерът не се е уплашил. В обръщението си Борисов много точно описва кой се опитва да яхне бунта на младите: Олигарси, обединени заради засегнати икономически интереси, провалени фигури, неуспели да катализират политическите и финансовите си амбиции, неосъществени политици, загубили отдавна обществена подкрепа…

В челото на провалените фигури са:

Арман Бабикян – поискал 3 млн.лв. от Борисов, известен с близостта си с Надежда Михайлова, Мария Капон, Мая Манолова /как все на атрактивни жени прави пиар/ и неуспешните си кампании.

Велизар Минеков – със 7 финансирани изложби от Васил Божков в последните 3 години. В колекцията на Божков има 15 малки пластики, закупени от Минеков.
Николай Хаджигетов – адвокат на любовницата на Черепа – певицата Лилана.

barometar.net