Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Програмата „Бизнес академия за стартиращи предприемачи“ (BASE) започва в град Долни чифлик

Програмата „Бизнес академия за стартиращи предприемачи“ (BASE) започва в град Долни чифлик. Обучението е напълно безплатно и е за хора, желаещи да стартират или доразвият свой собствен бизнес. Ще могат да вземат участие хора от всякаква възраст, независимо дали имат или нямат разработен бизнес. Програмата се осъществява чрез фондация „Източен Акселератор“ с подкрепата на фондация „Америка за България“ и събира на едно място успешни български предприемачи и хора с желанието и амбицията да стъпят в света на бизнеса.
Обучението е 13 седмици и се провежда веднъж седмично с продължителност от 3 часа в извънработно време. В една група ще могат да вземат участие до 35 души.
По време на програмата ще имате възможността да черпите знания и опит от успели български предприемачи, както и ще бъдете напътствани от ментори с богат опит в бизнеса. Обучението е изключително достъпно, използва методите на геймификацията, с което цели да приложите наученото на практика. Теоритичната част е предоставена по лесен начин с решаване на казуси и работа в екип.
Обучението стартира на 13.11.2020 г. (петък), като можете да кандидатствате най-късно до 09.11.2020 г. (понеделник) включително. – информират организаторите на обучението.


За да кандидатствате в програмата: http://eastaccelerator.com/register/
За повече информация:
Телефон: +359 89 7058 847
Имейл: info@eastaccelerator.com

barometar.net